Почетна / Фудбал / Супер лига

Чукарички иступа из Супер лиге, или ће је завршити са омладинцима!?

Чукарички, незадовољан суђењем у мечу са нишким Радничким (2:3), заказао је за уторак ванредну конференцију за медије на стадиону на Бановом брду
ФОТО: Н. Неговановић

Пред новинаре, са почетком код 12 сати, изаћи ће спортски директор Владимир Матијашевић и открити даље кораке клуба.

Из Чукаричког не искључују могућност иступања из лиге или да до краја сезоне играју са омладинцима, упркос томе што имају реалне шансе да се домогну пласмана у Европу.

Чукарички је имао много замерки на суђење Илије Брдара у поразу од Радничког на Бановом брду, када је доделио два црвена картона Миладину Стевановићу и Дарку Пушкарићу, али и „споран” пенал гостима у мечу директних конкурената за међународну сцену.

Фудбалери Чукаричког налазе се на петом месту на табели Суперлиге Србије са 26 бодова, само два мање од Радничког и Спартака који су на местима за квалификације за Лигу Европе.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

asomacum brothers
a da tralalatovic sutra izadje i ponovo se divi do imbecilnosti AV-u ? mozda skrene paznju da vam se malo vise pomaze ? ne kao sns unitedu,ali bar pola ...
Goh
Svake godine neko preti da napusta ligu,na kraju nista..
Jdbaj
Jel se to otvara puta i spušta grad pratizanu u dvomeču u kupu, da bi uprava crno belih izvukla nešto u sezoni sem proleća u evropi?? Igrajte fudbal manite se sudija. Ako si bolji dzaba sudiji da svira protivniku oenal ti daj gol više
pfc
Sram te bilo, prvo što mešaš Partizan u sve ovo, drugo što tako kažeš za suđenje i penale! Pa što Zvezda nije pobeđivala bez penala kad je toliko bolja od svih redom?!
Seka Perse sa Banovog brda
Ajde ne balavite. Kao pretite pa sto ne odete u II ligu? Nego sve se nesto namestate a onda, ma igracemo do kraja. Nemate stadion za prvu ligu a busate ste da ste neki klub. Koliko su vam plate kada vam igraci beze u raspalu Zvezdu i Partizan gde plate kasne? Male plate a redovne i glumatate nekog velikana na Balkanu. Bruuuukaaaaa
Jimmy
A nisu se zalili na sudjenje kad ih Zvezda pobedila? Sramota.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.