Почетна / Фудбал / Супер лига

Вазура: Ђерлек и Света Марковић нису на продају, и даље се дугује за Живковића, Савића, Суму...

Милош Вазура, генерални директор Партизана, јуче је елаборирао финансијску ситуацију у Хумској, с погледом у прелазни рок и даље функционисање Парног ваљка
ФОТО: И. Милутиновић

Прошлу сезону оценили смо успешном. Играли смо Европу, презимили и зарадили 5,7 милиона евра. Претходно, у јуну смо имали добар прелазни рок: продали смо Леонарда за четири милиона (дошао је за нула динара), Миленковића за 5,1, Нецу Михајловића за 1,6, Уроша Ђурђевића за 2,5.

На црно-белој страни Топчидерског брда није бајно, међутим...

Свели смо дуг за Андрију Живковића са 3.000.000 на 650.000 евра, агенту Серђу Бертију за Стефана Савића са 550.000 на 250.000. За трансфер Суме дужни смо Словану још 200.000. Покушавамо све да измиримо, хвала свима на разумевању што плаћамо у ратама.

Летња пијаца је отворена...

Треба издвојити средства за нове играче, време је да продамо неке за које сматрамо да треба да их пустимо и обезбедимо мир за квалификације.

Прва ласта је већ слетела у Хумску...

Довели смо Немању Николића из Спартака за 350.000 евра, плус 20 одсто од наредне продаје. Следећа сезона зависи од тога колико ћемо пара зарадити од трансфера играча. На жалост, Партизан живи од тога...

Вазура, ипак, истиче:

Гледаћемо да не продајемо Ђерлека и Свету Марковића. Нису на продају, желимо да их афирмишемо.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Jos prije godinu dana (i vise) sam pisao da ce ovaj dug za Zivkovica spominjati dok god su u Partizanu. Ovo mu je bar jedno treci, cetvrti put da se na njega poziva i njime objasnjava Partizanov minus. A evo, vidim sad i da se za Zivkovica dugovalo 3, a ne 2 miliona kako je bila pocetna prica. Zato ga valjda toliko dugo i isplacuju zato sto ta cifra stalno raste. Iduci put ce biti prica kako se za Zivkovica dugovalo 4 miliona. A naravno, tu je dug i za Stefana Savica koga se mladji navijaci Partizana ni ne sjecaju da je uopste igrao u Partizanu koliko je davno momak prodat, ali eto, jos uvijek se za njega kao nesto duguje. Ccc... kako se ni jedan novinar ne sjeti da ga pita koliko puta ce iste dugove isplacivati?
Drug Tito iz groba u izjavi za Zurnal
Velika je lepota videti ovakve fudbalske radnike, ovakvo ustrojstvo da i dalej traje, sve je kao u vreme nastajanja 6 buktinja i fubalskog jugoslovenstva. Smo tako nastavi srpski narode. Do konacnog kraja.
Soko
Ne mogu da verujem da se navijaci ne razumiju u biznis ni kao prodavac paprika na pijaci.Svako poredjenje Partizana i Zvezde u biznis poziciji je nemoguce.Zbog pozicije u drzavi i broja navijaca Zvezda startuje sa budjetom vecim za sedam miliona i onaj ko zna sta to znaci razume.Nasa sasa je mnogo manja zbog nase pameti a mnogo veca zbog njihove gluposti sto znaci mi mozemo biti bolji samo kad oni pogrese .Sreca u proteklom periodu su mnogo gresili.
Gipsy king
Aj se kladimo da oćete!?
Sisaj partizane
Admin Djerlek je buduca legenda partizana.
SRBA
Bas tako! Kakvo bre spominjanje uopste tog deteta. On tek treba da postane vodja Partizana i odigra 3-4 sezone. Ne igrajte se prodajom u bescenje dece koja se posle prodaju za 10 puta vecu sumu. Djerleka ne dirajte!!!!!!! A ako niste u stanju da ga zadrzite bar 4 god ODLAZITE VI.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.