Почетна / Фудбал / Супер лига

Сума у среду на тренингу Партизана, црно-бели би да га продају, или бар позајме

Тренер Партизана Мирослав Ђукић извешће у „Земунелу” фудбалере на два тренинга, новитет у односу на уводна два дана припрема – присуствоваће им и Сејдуба Сума!
ФОТО: Н. Неговановић

Не знам шта се дешава са Сумом. Немам тих вести – слегнуо је Ђукић раменима у понедељак на прозивци, елабориравши да Парни ваљак, ипак, не би смео никога олако да се одрекне, поготово ако је у њега много уложио – баш као у омаленог везисту.

Међутим... Гвинејац је у уторак допутовао у Београд, оран да испуњава професионалне обавезе. Подсетимо, са освајачем Купа Србије има уговор до краја јуна 2020.

Партизан би, пак, да прода најскупље појачање у историји, или га, бар, пусти негде на позајмицу, како би буџет олакшао за његову високу плату. Наводно, за Сејдубу Суму интересовање показују клубови из Турске и са Блиског истока...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija ne u EU
Mogao bi da bere malinu,a djukic da zapocne hladnjacu i eto para.
011
Mi sa ovim olosima necemo videti titulu ni sl.sezone.
zna li nesto nas "trener"?
Nema pojma gde je Suma, nema pojma ko su nam protivnici na pripremama, nema pojma, nema pojma...Usrecili smo se...
FkpCascais
Suma je jedan tehnicki odlicno potkovan plejmejker kojeg trener nema kapacitet niti znanje da iskoristi. Decko ima sjajnu kontrolu lopte, dobar pas, dobar sut, i dobro kretanje ako postavljen na poziciji pleja. Posto u Srbiji igaci dobijaju mesto u timu prema simpatijama trenera, njegovo mesto je dato drugima, a covek je guran na pozicije gde njegov kapacitet opada na manje od 50%. Suma je igrac koji dolazi i te kako do izrazaja kada se ofanzivna igra krece oko njega. Djukic to nije ni probao, nije mu ni sansu dao, tako da je nemoguce oceniti Sumu i njegov realan kapacitet. Licno prema onome sto sam video, covek ume sa loptom, i ima vaznu stvar: kreativnost. Ali nista, Djuka ce da ga otera i stvori robotski tim, bas ce mo da vidimo ko ce to davati lopte Rikardu, i njega ce Djuka verovatno oterati za 6 meseci...
Partizan
Upravo tako. Djukic je unistio Sumu, a veliku pomoc imao je u Jankovicu koji ga je minirao u igri. Suma je odlican igrac i verujem da kod Miloja u Zvezdi covek bi dzumbus pravio u ovoj ligi. No, na ansu nesrecu, ovaj nesretnik Djukic je u nasem klubu Verujem da ce i ovog Rikarda da tera da bude zadnji vezni, a Nikolic neki half, jer je visok. Covek, jednostavno, blage veze nema. Tek nam sledi propast.
dejavu
Evo posle duže vremena da podržim jedan tvoj komentar u potpunosti
Прикажи још одговора
Bik Koji Sedi
sumu GUMU da neko kupi ili baci pare na njegovu pozajmicu... NEMA SANSE!
Djukić bi od Maradone napravio prosečnog igrača
Sumu uči da igra odbranu...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.