Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђукић: Искористићемо Суму, ако остане у Партизану

Судећи по виђеном на тренингу: Сејдуба Сума се труди из петних жила да се наметне?
ФОТО: И. Милутиновић

Сума се вратио и добро ради, наш је играч, одлучили смо да га искористимо уколико не буде отишао – јасан је Мирослав Ђукић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stršljen
Da nećete možda da ga uposlite kao ekonoma??? Pa taj nije sposoban ni vrata da otključava. Lepo ste napunili džepove i ti i Ilijev kupujući ništa za debele pare. Tu treba inspekcija da radi i da vas smesti malo iz brave. I najobičnijem navijaču je jasno da je Suma igrač za medjuopštinsko takmičenje.
DUPLA KRUNA DUPLA RADOST
Sto bih voleo da ovaj igrac ostane i proradi i da zapusi usta svim pljuvacima. Ilijev je dve godine pokusavao ovog igraca da dovede, siguran sam da ima kvalitet.Problem je bio sto se tesko adaptirao i imao ceste povrede. Ajde Suma pokazi se!
Brazilac 11
Suma je ubedljivo najbolji tehničar u ligi.E, sad...kad je neko najbolji i najskuplji, kako se ponaša prema njemu, kako se gradi igra ? Kako je to u portugalskoj reprezentaciji ? Kako je to u Realu ? Kako je to u Lučanima ? Kako je u Čukaričkom ? Kako je to u Spartaku ? Kako je u Liverpulu ? Kako je to ispred zgrade, na ulici kad se igra fudbal ? Jel se igra gradi na najboljim igračem, ili "igra cela ekipa" ? "Cela ekipa" može da igra samo odbranu, napad nikako...Ukoliko nisam u pravu, ajde kupite boljeg...
Stršljen
Kad se probudiš i prestaneš da sanjaš možda i napišeš nešto pametno, ovako mlatiš jezikom kao baba Zora na seoskom sokaku. Suma je cirkuzant i GOLO GOV.. OD IGRAČA. Da je on igrač to vide samo tri čoveka Đukić, Ilijev (sa razlogom jer su finansiski dobro prošli za sebe lično) i ti. Leonardo je bio igračina koji nije imao sa kim da igra, niti da mu neko nešto da u zadatak jer je cela klupa bila DEBI..., i sad je, pa su ga deb... oterali a doveli ovog cirkuzanta koji sem cirkusa nije za nikakav drugi posao.
Pigeon
Ha, ha, ha...O, Boze...Iskoristice ga? Umesto da pravi igru oko njega. A znamo, tako se "iz petnih zila trudio" i bio dobar na treninzima i u zimskoj pauzi, pa se nesto ne secam da smo ga videli na terenu, pa ni na klupi, a mozda ga neznalica pusti nekoliko poslednjih minuta da pokaze sta zna...E. moj Partizane...nagrabusali smo mi sa ovim...
FkpCascais
Zivim u Portugalu vec skoro 3 decenije i tvrdim da ovako tehnicki potkovani plejmejkeri su danas veoma na ceni. Poenta je samo u tome da trener uma da mu da slobodu kretanja na taj nacin da on kroz utakmicu ume da se prilagodi i nadje sebi mesto gde ce uspeti da na nadje rupe u defanzivi protivnika i daje opasne lopte spicevima ili ako ne, on sam probije i da gol. Takvog igraca poput Sume vredi jer ce poput Kange Krasnodaru resiti utakmicu. Dajte Sumi slobodu ketanja, dajte mu podrsku i videcee da ce mo dobiti igraca svetske klase. Evo sam cu jezik pregsisti ako ne bude tako.
Teodor
Slazem se s tobom. Treba mu dati pravu sansu na mestu koje mu najvise odgovara.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.