Почетна / Фудбал / Супер лига

Сумаила представљен у Звезди: Боаћи ми је причао о клубу

Појачање Црвене звезде Рашид Сумаила изјавио је да му је саиграч из фудбалске репрезентације Гане Ричмонд Боаћи пренео да је направио прави избор јер је дошао у велики клуб
ФОТО: ФК Црвена звезда

Двадесетпетогодишњи штопер Рашид Сумаила међу црвено-беле је дошао на једногодишњу позајмицу из кувајтске Ал Кадсије, са правом откупа уговора.

Црвена звезда је велики клуб, са огромним бројем навијача и срећан сам што сам стигао. Одмах сам на сваком кораку у клубу осетио топло добродошлицу – рекао је Сумаила на промоцији на стадиону „Рајко Митић”.

Сумаила, који је изабрао број 37, додао је да свестан јаке конкуренције у Црвеној звезди, али да ће дати све од себе да се избори за место.

Волим изазове, зато сам и дошао у Звезду. Желим да се изборим за место у јакој конкуренцији. Спреман сам да се борим – рекао је фудбалер са седам наступа за селекцију Гане.

Све најбоље о прваку Србије пренео му је бивши гогетер Црвене звезде Ричмонд Боаћи, наглашава Сумаила.

Боаћи је мој пријатељ из репрезентације, причали смо о Звезди пре него што сам дошао. Знам да је играо одлично овде и рекао ми је оно што сам знао, да је Звезда велики клуб, некадашњи првак Европе, а упознао ме је и о резултатима у Лиги Европе прошле сезоне. Поручио ми је да сам изабрао прави клуб – закључио је Сумаила.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

МИТО БЕКРИЈО!
Довезо си две приколице безвредних балвана... прави мандовски потез. Како си кренуо, помутићеш славу бомбашу из супарничког табора. Но, кад мало боље размислим, троши брате народне паре... теби ни из џепа, ни у џеп. Није твоје, па не боли.
Radmilo Bošković
Ovo što Zvezda radi sa „kapitalcima“ afričkog porekla je pravi apsurd! Doveli su, na pozajmicu, igrača koji je rezerva u ligi Kuvajta, koja je 156. Na rang lisi FIFA! Cela tehnologija delovanja ovih genijalaca koji vode Zvezdu počiva na neprevaziđenim manipulacijama! Angažovanje ovog „kapitalca“ je samo paradigma jedne prakse i modela koji rade spin doktori, koji vode Zvezdu! Već unapred su proglasili za „pojačanje“ rezervu iz lige Kuvajta! Nečuveno!
Dominiraj
Zvezdo i gazi sve dusmane!!
Dragan Bgd
Bogami si dobrano u pravu,ali ima vas taki,mi ne navijano za Zvezdu,mi njoj pripadamo,ako znaš,šta u pravom smislu te reči to znači.To volim,navijam,ma to je za šarlatane a nas pripadnika SK VELIKE SRBIJE-CRVENE ZVEZDE DANAS IMA PREKO 70% OVDE I ŠIRE.To je naprosto tako.E sad dal su preostali svi Zvezdi dušmani,ja znam da nisu,ima nekih obolelih al to je prolazno,ili će se izlečiti ili će pući.
Pa, npr. tebe... ti ne navijas za nas. Mnogo si pametan...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.