Почетна / Фудбал / Супер лига

Миловановић: Знали смо како ће Партизан да игра...

Ненад Миловановић, тренер Младости, био је задовољан бодом, али је имао и замерки на своје играче
ФОТО: И. Милутиновић

У великој мери сам задовољан фазом одбране, али у првом полувремену играчи нису напред успели да задрже лопту. Реаговали смо жустрије на полувремену, имали смо четири ситуације кад смо морали да решимо контру. Знали смо како ће Партизан да игра, одиграли смо добро, добрим блоком дошли смо до бода – рекао је Миловановић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rašo
Slažem se sa Miksom.Partizan je loše odigrao ove tri utakmice. Objektivno,morao je više.Ali,ovi likovi u gostima a i kod kuće parkiraju autobus u šesnaestercu,valjaju se i kukaju po terenu.Treba kao u Engleskoj kažnjavati trenere ako se bunkerišu i igraju zatvoreno ili nesportski ponašaju (igrači kradu vrijeme valjajući se po tereni kao zaklani petlovi),time što im se smanji ili ukida licenca.Pa ljudi moji,liga nam je cirkus.Niko više neće da dolazi da to gleda.Fudbal je na izdisaju.Ako se ovako nastavi ja ne znam za koga će se fudbal igrati.
mix
Jadan je onaj trener koji uspeh svoga tima meri po tome je li protivnik napravio i koliko sansi! Umesto da kvalitet svog tima i njegove igre meri po tome koliko je njegov tim napravio sansi! Ovakvi tipovi su najveca nesreca srpskog fudbala!Zato smo tu gde smo i zato su ovakvi rasterali navijace sa stadiona. Pa ko ce tebe i tvoj tim, jado jadni, da gleda kad tako igrate i tako uopste razmisljate o igri!?
Rale
Ni kriv ni duzan slavi protiv kilavog Partizana.Lazetic je bio mnogo bolji ko igrac a sta je stavio u tim je bruka.Markovic opet kiksnuo za gol a Kljajic ga spasio.Momak je prerano ubacen u tim kao i Djerlek.Obojica mogu da udju u igru po dvadeset minuta samo u slucaju da vodimo bar sa dva razlike.Do tada klupa.Rikardo je takva panjina da je prevazisao i Ozegovica.Sasa Ilic mora da igra od pocetka pa koliko izdrzi,za ovo sto je sada u Partizanu on je i Mesi i Neimar i Ronaldo.
Zuk
Problem je sto kada igra sa Zvezdom namesti kilavu taktiku i izgubi iz zezanja.Moze mu se jer ne valja se zamerati predsedniku drzave.
Kolo
A zvezda nepredvidiva aa? Haha ne znam samo kakvo zadovoljstvo osecate u tome da poklanjate jednima bodove za kod drugih da se branite sa 11 igraca, morate li to zbog Kokeze ili iz ciste ljubavi?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.