Почетна / Фудбал / Супер лига

Зоран Мирковић бољи од Јокановића, Гранта и Николића

Партизан и Зоран Мирковић после минималне победе у Земуну руководе се народном: ако се по јутру дан познаје...
ФОТО: М. Спасојевић

Црно-бели су славили у Горњој вароши ефектним голом Данила Пантића већ у 20. минуту, у занимљивој утакмици упамћеној и због успешног првенственог дебија популарног Бате на клупи црно-белих.

После Нордсјеланда у Европи, љубимац Југа подарио је радост Гробарима и на домаћој сцени!

Мирковић се, тако, „тројком” против зелено-плавих сврстао у ред стручњака који су првенац у борби за бодове у Србији обележили тријумфом: Миодрага Јешића, Мирослава Ђукића (два пута), Александра Станојевића, Владимира Вермезовића, Вука Рашовића, Зорана Милинковића и Љубинка Друловића.

Интересантно, скором у дебију надмашивши учинак на премијери: Славише Јокановића, Горана Стевановића, Аврама Гранта, Марка Николића (два пута) и Ивана Томића!

Без сумње, велики ветар у леђа и податак за понос, међутим... На крају сезоне, кад се буде подвлачила црта, то не мора ништа да значи.

Ево и због чега: Миодраг Јешић, Мирослав Ђукић (два пута), Владимир Вермезовић и Љубинко Друловић упркос добром почетку нису се радовали титулама.

С друге стране, ловором су се и после стартног неуспеха окитили Славиша Јокановић, Аврам Грант и Марко Николић (једанпут).

Наравно, било је и оних којима су и после брилијантне премијере текли и даље мед и млеко: Александру Станојевићу, Вуку Рашовићу и Зорану Милинковићу, односно, оних који ни после кикса нису успели Парни ваљак први да провезу кроз циљну равнину, попут Горана Стевановића, Марка Николића (једанпут) и Ивана Томића.

Тог „шаренила” савршено је свестан и Зоран Мирковић, отуд, баш као и у Фаруму, само делимично задовољство у Земуну, гарнирано критикама и судом да Партизан мора далеко боље.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Ovaj se uopšte ne oglašava po pitanju pojačanja iako prelazni rok još traje, i to je ono što najviše brine. Daleko je on od Jokana i Mareta! Sastavio je tek dve utakmice kao prvi trener a ako je zadovoljan ovim igračkim kadrom onda je on pre kockar nego ozbiljan trener.
pojacanja
pojacanja pod hitno, kondicionog trenera staviti za domara, vreme je a dovesti boljeg na njegovo mesto, ako nisu na vidiku pojacanja, zahvaliti se ilievu uruciti mu burek sa sirom i jogurt moja kravica, nikako lozovacu da ne napravi karambol na ulici negde kad podje sa otkazom pod pazuh kuci, pozdrav.
Rogybe
Trla baba lan da je prodje da
Zole
Partizanu je potreban novi kondicioni trener, posto Misa Filipovic poznatiji kao "Misa Pilates" sa njegovim pilates metodama, godinama unistava fizicku spremu igraca! Pa sta mislite, da je Marko Nikolic lud sto je doveo svog coveka Gorana Basarica, spremio je nase igrace trcali su kao Nemci 90 minuta, lomili protivnike u zadnjih 15 minuta, a kod ovog nesretnika igraci hoce da pocrkaju posle sat vremena, prosto mi je neverovatno da to niko iz uprave, strucnog staba ne vidi, ili se prave da ne vide jer su dobri sa doticnim ?
Kizo vrati se
Al vam je analiza posle dva meca. Kao da su igrali sa Bragom i Sahtjorom. Ekipa je prosecna , fali nam zadnji vezni i igrac sredine koji vuce napred.Zdjelaru ispisnica,kao i Panticu ,Ostojicu i Ozegovicu(mada se covek bori, ali je limitiran kvalitetom)
Bojan
Ozegovic se bori ali daleko od proseka. Nisu ni drugi nesto bolji, Zdjelar je prosecan igrac, Pantic takodje.....ima tu jos fudbalera koji nisu ni prosek....Suma naravno.....i jos.....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.