Почетна / Фудбал / Супер лига

Раднички решио питање голмана бар до зиме, стигао Боривоје Ристић

После повреде стандардног голмана Младена Живковића, односно замене Ивана Булајића на Чаиру, екипа нашла у великом проблему
ФОТО: В. Марковић

После два дана одмора фудбалери нишког Радничког вратили су се напорним тренинзима.

У међувремену управа клуба решила је важно питање. Спортски директор нишког суперлигаша Марко Јовановић каже да се после повреде стандардног голмана Младена Живковића, односно замене Ивана Булајића на Чаиру, екипа нашла у великом проблему.

- Интензивно смо свих ових дана од прошлог петка и сусрета са Вождовцем покушавали да решимо питање голмана, јер после повреда Живковића и Булајића могли смо да рачунамо само на младог Којића и још млађег Илића од само 16 година. Будући да нам је искусни голман неопходан све снаге уложили смо да што пре пронађемо квалитетног чувара мреже који би био достојна замена за наше повређене голмане – рекао је Марко Јовановић, директор Радничког.

Да ли нечег опипљивог има „на видику“?

- Све је било „у магли“ до јуче пре подне, а онда нас је обасјало сунце. Мало смо били и у паници јер је овај проблем изискивао хитно решење и нисам смео ни да помислим шта би се догодило да се на тренингу и Којић повреди. Ипак, труд нам се исплатио и за сада смо ставили тачку на овај проблем. Буквално „у минут до 12“ договорили са Боривојем Ристићем, некадашњим чуварем мреже Чукаричког, а који је последњу сезону бранио за екипу грчког прволигаша Пансераикоса.

На колико је договорена сарадња?

- Ристић остаје до зиме, а после ћемо видети. У међувремену се надамо да ће се и Живковић и Булајић брзо опоравити и да ће конкуренција за место голмана бити још већа - рекао је Јовановић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pera navijac Proletera
Dobar golman je Ristic, steta sto nije potpisao za Proleter.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.