Почетна / Фудбал / Супер лига

Нишлије доводе бившег нападача Олимпика, Малмеа и Челзија

Фудбалски клуб Раднички из Ниша саопштио је да преговара са нападачем Марком Митровићем
ФОТО: М. Рашић

Како се наводи, у току су интензивни преговори руководства Радничког и 26-годишњег Митровића, како би се видело да ли ће рођени Нишлија са шведским пасошем остати на Чаиру.

Митровић је наступао за омладинске селекције Олимпика, Малмеа и лондонског Челсија, где је провео три године. Сениорску каријеру почео је у Бреши, а играо је још за Ајндховен, Рандерс и Сенерјоск.

За репрезентацију Шведске до 17 година одиграо је 11 утакмица. Он је играо за Раднички у пријатељској утакмици потив Цар Константина и постигао је гол у победи од 4:1.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

a zato
Mog deteta nema nigde koje provelo 4.god. u klubu i prošlo sve selekcije, igralo za reprezentativne selekcije ali na žalost *njegov tata se ne bavi politikom* da bi ganjao zamrznute političare koji vedre i oblače u klubu, nema *lovu* da upumpava u klub i zato dolaze ovakvi i uništavaju našu decu.Kada sam pozvao u klub za papire za dte-odgovor nema rukovodstva omladinske škole i zato dok je zamrznuti tu biće *nekako* ali kada se isti odmrzne pitam se šta će biti sa klubom-koga ne interesuje omladinska škola. Sada u ekipi sve došljaci sa strane, koji dođu podele lovu sa *tamo nekima* ožive karijeru, i beže glavom bez obzira.Lalat koji je takođe pljuvao klub je doveo *svoje* .Koliko mi živimo u iluzijama lažnih uspeha i pobeda -mi Nišlije nismo ni svesni. Bojim se da ne bude bolno otrežnjenje.
Nisu svi tata Zivkovic
Neka dodje u Zvezdu ili Partizan ili Vosu... Pa Andrija Zivkovic i ovaj Radonjic nikada nisu igrali za Radnicki (prvi tim) a iz Nisa su. Ako je kvalitet nece biti problem da napreduje u karijeri kao sto to uradio i Robert Prosinecki kada dosao u Zvezdu. A ako nije kvalitet kako mislite da zaradite milione? Taman se tata spremio da bude menadzer i uzme bar 10%, jel tako tata?
Nuuk
Prvi put čujem za ovog fudbalera.
FkpCascais
A pravog stranca da dovedes Lalate? Hoces li ikad?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.