Почетна / Фудбал / Супер лига

Коначно: Партизан успео да пошаље Сејдубу Суму на позајмицу!

Један од највећих промашаја Партизана у последњој деценији Сејдуба Сума, до краја сезоне играће у Макаби Хаифи
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан је покушавао да прода или барем позајми Гвинејца Сејдубу Суму, али то није успео до краја прелазног рока у већини европских лига, до 31. августа.

Но, успели су после тог рока. Додуше, није у питању продаја, већ позајмица, али су се макар ослободили трошкова плате. Прилично високе за оно што је Гвинејац приказивао на терену, а углавном је нервирао Гробаре.

Сума ће до краја сезоне као позајмљен играч наступати за Макаби Хаифу.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bratska Gvineja
Otiišao je krišom...A zaslužio je od nas da ga ispratimo sa cirkusom...Kakav smo mu priredili i pri dolasku...
moma52
Otišao je Iliev sa njim,da ga u svojoj prepoznatljivoj režijji ,glamurozno,predsravi Izraelcima.Inače Suma je za našu ligu Mesi,ali i Mesi kada nije u Barsi,nije Mesi.
Sale z.
Suma uopste nije promasaj. Istorijski promasaji su Djukic i Mirkovic. Zivi bili pa videli. Secate se kako je poceo Suma u tandemu sa Djurdjevicem, imao je tad bar sa nekim da igra. Jos kad se Bambi vratio, mogao je biti samo jedan. Onakav bojkot na terenu nigde nije vidjen. Vosa je dovela trenera tako da cemo uskoro i njima duvati za vrat, a Zvezda je vec pobegla svetlosnu godinu. Izbor trenera je posao rukovodstva, a oni su nakon Marka doveli neznalicu, a potom i pocetnika. Sto je mnogo mnogo je.
Ингениозни потези велемајстора из управе
Битно да се уговор вечитом капитену грејачу столица исплаћује уредно. Његов минут шетања по терену најскупљи је минут у Европи.
AcA
Pusti ti Saleta. Igrace on jos dugo dugoooooo cak i kada ode u penziju (ono sa 65 godina)
posmatrac
Decka podrivali Jankovic, Tosic...U pojam ga ubio Djukic, a ovaj Bata Mirkovic nije bolji trener, samo ima bolju masku. Onaj nesretnik pre njega nije znao recenicu da sastavi, a ovaj se vadi na pricu, ali obojica pojma nemaju. Suma davao golove u Slovackoj, daje golove za reprezentaciju, a samo u Partizanu mu ne ide. Hmmm?? Bas cudno. Siguran sam da ce razbijati u Izraelu, jer decko zna fudbal.
Pigeon
Eto, u Partizanu su "resili najveci problem". Ne znam na sta ce dalje da se vade. Ja sam o Sumi pisao i pisao, uglavnom ovo o cemu i ti, rekao sam da vise necu, jer ako neko ne vidi ko zna fudbala, a ko ne zna (a u Partizanu to ni, nazovi, treneri nisu videli, jos gore ako nisu hteli da vide), neka prati bejzbol. Mi smo u debelim finansijskim problemima. Nas godisnji budzet je oko 10-12 miliona evra, a ako gledamo to kroz ovu polusezonu+iducu prolecnu poluseonu, onda nama nedostaje jedno 4-5 miliona da bi taj budzet nadomestili. I onda se "resavamo" velikih plata (Ilic?), prodacemo Markovica budzasto, mozda i Djerleka..."utopicemo" trtoguzog za kol'ko neko da, cena svih nasih igraca je pod neznalicom pala, Evropa je bila predaleko, jer smo naleteli na Besiktas, sponzorstva su nam nikakva (sta radi uprava?)...I eto, "veliki potez" resili se Sume...Dalje?
Slave
Šeta,on i Ozegovic su bili nosioci igre! Iza ovoga stoji UDBA!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.