Почетна / Фудбал / Супер лига

Данило Грујић суди 158. вечити дерби

Фудбалери Партизана и Црвене звезде у недељу од 19 часова у оквиру 9. кола Супер лиге Србије одиграће 158. вечити дерби
ФОТО: ФК Црвена звезда

На сајту ФСС објављено је ће нови дуел вечитих ривала судити Данило Грујић из Ниша. Подсетимо, он је делио правду на 157. дербију 14. априла када је Црвена звезда на свом стадиону славила са 2:1.

Грујићу ће ово бити четврти вечити дерби, али први у Хумској.

Делио је правду на поменутом претходном 157, затим на 155. када је било 0:0 и 154. дербију у пролеће 2017. године када је Партизан славио 3:1.

Дуел Партизана и Црвене звезде игра се у недељу од 19 сати.

Партизан - Црвена звезда
 
Недеља, 23.09.2018 19:00 - Београд
 
Делегат - Сп. радник: ГРДИНИЋ Александар
 
Главни судија: ГРУЈИЋ Данило
 
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
 
Други помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Немања
 
Четврти судија: ЖИВИН Светозар
 
Први додатни судија: ЂОКИЋ Ненад
 
Други додатни судија: ВАСИЋ Александар
 
Посматрач: ЈОВАНЕТИЋ Бошко
Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mrdoje
Preko dvadeset sudija je ostetilo Partizan u derbijima a Zvezdu nijedan.Zecevic,kasnije funkcioner Zvezde,Babarogic ranije Zvezdin golman,pa Mladenovic Nikola tri puta,Bajic,Nikolic iz Sarajeva kasnije zvezdin clan, pa Beslin,Sipka,Grujic,Obradovic,Mazic tri puta, pa onaj sto je priznao gol iz auta ili onaj sto nije dosudio penal nad Mihajlovicem a Savic ga oborio.Ima ih jos ne mogu odmah svih da se setim.Vi cigani MERAKLIJE NE MOZETE BEZ SUDIJE.
Rale
Sta ste zapeli da nam ne sudi Mazic pa i on na.s je skratio za prvenstvo na onom derbiju kada je dosudio dva penala za Zvezdu a onaj ocigledniji nad Ninkovicem nije
Zuk
Vazno je samo da ne sudi onaj koji je priznao gol posle povratne lopte koja je bila pola metra u autu i onaj koji nije dosudio penal za Partizan kada je Neca Mihajlovic izlomio Savica.U ostalom iAnceloti je izjavio da da su Zvezdini igraci profesionalci u kradji vremena i u padanju a bez kontakta.Nama je to sve kristalno jasno ali njemu nije poznato da sudije iz srbije iskljucuju bar jednog igraca protivnickog tima i izmislja nepostojece penale itd itd.Dobro te njega ne dotice jer sudije sude u srbiji i osim Mazica koji mora da vodi racuna o ugledu.
Kunta Kinte
Zanimljivo, kao Zvezdin sudija a član grupe Grobari Čokot,nešto se tu ne uklapa.
Stole
Pa ti Kunta Kinte si veci lazov od Gebelsa.On kada je god sudio derbije uvek je navlacio na zvezdinu vodenicu.
Kizo vrati se
Pa ovaj derbi moze da sudi i Vuk Karadzic sa stulom. Partizan ce da igra katanaco na 0:0

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.