Почетна / Фудбал / Супер лига

Дегенек: Долазимо по победу у Хумску!

Свакоме гори под ногама за тријумф, нема везе да ли имаш пет или десет бодова разлике – каже штопер лидера
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда стиже у Хумску са жељом да задржи максималан учинак у шампионској трци и победом над највећим ривалом потврди да има најбољи тим у Србији.

У случају тријумфа неће доћи само до веће бодовне залихе, него и огромне психолошке предности у наставку првенства.

И у једном и у другом тиму очекује се велики број дебитаната у вечитом дербију. Један од њих је и дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек.

Под притиском највеће утакмице често су пуцали и много искуснији играчи, али 24-годишњи Книњанин не дозвољава да га целокупна атмосфера спута. Зато и спушта лопту пред меч са црно-белима.

Ово јесте најважнија утакмица у сезони, али ништа се ту посебно не ради. Они су људи, као и ми. Игра се фудбал 11 на 11. И то је то. Нема неке претеране математике – истакао је Дегенек.

Рачуница репрезентативца Аустралије је јасна:

Идемо на победу! Звезда у сваку утакмицу мора да уђе са намером да тријумфује. То је оно што ради сваки велики клуб, а ми смо велики.

Као и у свим претходним дербијима, очекује се узаврела атмосфера на стадиону Партизана. Домаћи играчи ће имати бројчано већу подршку, али Дегенеку то не смета ни најмање.

То је дуел два највећа српска клуба, са великим бројем навијача. Увек буде врела атмосфера. Што она буде боља, то ће бити лепше играти – закључио је Милош Дегенек.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn II
Degenek ima jaku zivotnu pricu ! posluzila ga je sreca, i zvezdi je doneo mnogo ! medjutim, malo je i poleteo, kao sto je poletela i zvezda, ako ne kod Partizana, vrlo brzo desice im se pad, i naravno bice bolan !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.