Почетна / Фудбал / Супер лига

Боаћи изједначио, да ли је лопта прешла гол-линију целим обимом? (ВИДЕО)

Велика прашина ће се подићи и после 158. вечитог дербија, остаје питање да ли је лопта прешла целим обимом прешла гол-линију
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда је изједначила у 72. минуту голом Ричмонда Боаћија, послче убацивања из корнера Ел Фарду Бена.

Стојковић је интервенисао после ударца главом Боаћија, остаје дилема да ли на време или је лопта прешла гол-линију целим обимом.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ajd sad
pogledajte stojkovicevo telo kad se pauzira video. pauzirajte i vi i pogledajte njegovo telo i obratite paznju na 2 stvari: 1: njegove noge (stopala) su otprilike na liniji, i koliko mu je telo (citaj desna ruka) nagnuto u golu i samim tim se vidi koliko je ustvari lopta usla u gol jer da bi je izbacio mora da je dodirne? obratite objektivno paznju na to. 2: pogledajte koliko duboko u gol on pada nakon "odbrane" i bice vam jasno gde je lopta bila u tom trenutku, cak sta vise kad ju je izbacio pala je delimicno na gol liniju. gol cist kao suza iako je partizan bio bolji i zasluzio pobedu, mada iskreno mislim da je sudija cak sta vise gurao partizan u ovoj utakmici. 2 faula u par sekunda ne svira nakon kojih rikardo ulazi u gol sansu, celavi igrao rukom u sesnaesterce, da je svirao penal obesili bi ga o reflektor i rekli bankomat ovo ono, faul nad boacijem 17-18 metara od gola ne svira... ne znam, bio bolji partizan, 1:1 zivot ide dalje pozdrav
erik
Sramota koliko se krade u korist FK Drzavnog Duznika!!! Da bi signalizirao ovakav gol, sudija mora da bude 150% siguran da je lopta presla gol-liniju(po uefinom kriterijumu), a od Stojkovica iz tog ugla nije mogao najbolje da vidi. Ali nema veze, posto je CZ u pitanju i kad mu se ucini, on signalizira gol!!! Navikli smo mi na golove sa atletske staze, vise dosudjenih penala za komsinicu na jednom derbiju (a za nas ni jedan za 22 godine), i sada golove kod kojih lopta ne prelazi gol-liniju. SRAMOTA!!! Treba da istupimo iz ove lige!!! Nek osvoje titulu (jos jednom) AKO IH NIJE SRAMOTA!!!
Zikica
Sudija mora 150% da bude siguran da nije gol, tj. da lopta nije presla gol liniju da ga ne bi priznao.
Karlo Veliki
Partizan me pozitivno iznenadio dobrom postavkom igre. To znaci da Mirkovic ima kapacitet da od igraca izvuce najvise. Sto se gola tice, praksa se ne menja. Pre par godina sudije nisu videli ocit Partizanov gol, a sada vide kao gol spornu situaciju. Svi oni koji gledaju snimak iskosa imaju opticku varku pa se cini da je lopta pola metra u golu. Mozda i gresim, ali ne verujem sudiji Djokicu. Da zakljucim, u naprednoj Srbiji Partizan ne treba da se bori za titule, jer je to vec poznato, vec za sto duzi opstanak u Evropi. To je jedini nacin da opstane. Ako bude cekao Vucica propisace krv. Sadasnjem Partizanu nije kriv Vucic, vec su krivi Vazura, Iliev i Djukic. Sto se trasparenata tice, vec duze vreme upozoravam da je poceo lov na grobare. Sada moram da se korigujem. Lov vec duze vremena traje a mrtvi navijaci to potvrdjuju.
Dragan Bgd
Lopta je cela prešla gol aut liniju,pogledajte,lopta posle intervencije pada na liniju,golman završio metar u gol,potpuno je nevazno,šta če teći oni koji su sanjali pobedu i biće CIA,BIA,DB,KRCUN,ponavljam čist gol,odlično se vidi.Ja samo pistavljam pitanje,od tolikih kamera,da nisu postavili 2 da prate najvaznu liniju GOLAUT LINIJU,kad stignem glrdam sve utakmice duper lige i godinama unazad,fale te ofsajd kamete i golaut kanete kad partozan igra.Na manjim stadionima pravdaju,bema dovoljno zribina,pa nemogu tobozd ds postave te kamete,ovde ima i zribine sa svih strana i szizu snimci samo iz 2-3ugla,ali kaf Zvezda igra,tu se gleda iz 20 ugla i dobro je da je tako,kako bi videli kako Đuđevič daje gol levom rukom.Ma glupo je što ovi šabani dobijaji priliku da gakću ko vrane a sve je čisto.
straja
Pre nekog vremena na istoj strani(juznoj) ali drugi stadion SKORO IDENTICNA SITUACIJA....snimano iz istod ugla,isto lopta na snimku bila iza linije.....i tada BIO AUT za navijace partizana a za zvedas NIJE...a sada za zvezdase gol a za partizanovce nije.....a sta je bilo Bog ce ga znati...a mozda ni on ...a VAR...samo ne var pn je najgluplji!!!
Dragan Bgd
Prvo moraš da znaš jednu stvar,kad igra Zvezda,stizu snimci iz 20 uglova,pa smo i tu loptu videlk da je itašla i niko od Zvezdaša nije rekao da nije,ali na istoj utakmici ista kamera je uhvatila i gol Đurđevića levom rukom a kad partozan igra na JNA i na drugim livadama,jedva snimci stizu iz 2-3 ugla,slučajno,ili namerno,aj pogodi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.