Почетна / Фудбал / Супер лига

Милојевић: На сваком снимку се види да је гол је чист као суза! (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да нема ни најмању дилему да је изједначујући гол у дербију против Партизана регуларан и признао да је еуфорија због Лиге шампиона утицала на његове играче
ФОТО: Н. Неговановић

У припреми смо очекивали овакву утакмицу. Нисмл изашли добро, у дербију је то јако битно. Тешко се вратити, али успели смо у другом полувремену да се консолидујемо и без обзира на њихову пречку, мислим да смо били бољи. Свима је припало по полувреме – рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је признао да је еуфорија због Лиге шампиона оставила траг на његове играче.

Нисмо били добри, али имали смо неке играче под вирусом, али пазите, ово је специфична утакмица, па и за Марина који је велики играч. Еуфорија је нормална, Лига шампиона, мени је жао што Партизан није у Лиги Европе. Не игра само квалитет у дербију. Идемо даље, сутра је нови дан.

Он нема дилеме да ли гол Ричмонда Боаћија регуларан.

Гол чист као суза. Истог тренутка смо гледали снимак, на сваком се види да је унутра. За мене је гол чист.

 

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Milojeviću, mislio sam da si veći gospodin i pravi sportista.
Stole
Zasto je Zvezda protiv VAR tehnologije i stranih sudija ,pa prosto jer ne moze da se krade.Neka se pogledaju prethodnih devet odigranih kola.Od zvezdinih osam utakmica bar pet je bilo sporno.Samo neka se pogleda snimak protiv Surdulice kada je golman isao na loptu a Boaci teatralno pao a bez kontakta,sudija iskljucuje golmana i daje sest golova a za prethodnih pola sata nije se po igri moglo videti ko je bolji.Veliki trener ANCELOTI posle utakmice izjavio je da su igraci zvezde profesionalci u padanju i kradji vremena sto je apsolutno tacno.
Zuk
Partizan nikako da izvuce pouku sto se tice sudjenja u derbijima.Ako je u proslosti i bilo kradje sudija za korist Zvezde, a bilo je, danas su stvari drugacije.To je pre svega ekonomska a ne sportska kategorija.Vise vredi potkupiti sudije nego kupiti nekog ekstra igraca.Dovoljno je imati desetak sudija i svake godine kupiti im po jedan stan u Beogradu i prvenstvo je osvojeno bez problema.Tako to radi Zvezda od pre par godina kada su angazovali Dzarovskog kao finasijskog strucnjaka.Ucestvovanjem u kvalifikacijama za Ligu sampiona se visestruko isplati a e eventualni prolaz je cista dobit.
Boki
Debeo ti obraz kao djon, kad bez blama možeš nešto ovako da tvrdiš!
moma52
Ovog Milojevića sam cenio sa dozom rezervisanosti,a sinoćnom izjavom mi je definitivno jasno da se radi o, ničim izazvano, izvikanim trenerom,koji ništa nije osvoji,dok nije došao u logistiku,materijalnu i sudijsku kakva ne postoji nigde na svetu.On tvrdi nešto,što niko ne može da utvrdi.Slika koja se pojavljuje kao dokaz je totalno amaterski i laički i neobjektivno napravljena.Sudija iza gola ,što bi Milojević rekao "jednostavno" nije mogao da vidi loptu od golmana.Decenijama se analizirao gol u finalu SP 1966. i nikada nije ništa utvrđeno,a bila je jednostavnija situacija.Velika sredstva je država uložila u Zvezdu i to treba kroz titulu opravdati.Ovde se slavi kukavička igra protiv Napolija ,Salcburga kao herojstvo,a jedan,jadan Partizan oduči te mega" zvezde"od fudbala.Nije mi jasno,od uvođenja ovih sudija pored gola zašto su sa iste strane kao i pomoćni? Sramota je da Arena nema kamere koje pokrivaju korner liniju,a možda i postoje selektivno za privilegovane.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.