Почетна / Фудбал / Супер лига

Владан Милојевић: Нису играчи криви за дерби, ја сам кривац! (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић преузео је сву кривицу за лошу игру у „вечитом” дербију и навео да утакмица са Партизаном треба што пре да се заборави јер је распоред густ и следи још важних утакмица
ФОТО: В. Марковић

Немамо много времена после дербија и утакмица са Партизаном је ад акта. Имам поверење у ове играче. То је била једна утакмица, где ништа није штимало. Нису играчи криви, ја сам највећи кривац и одговарам за све. Тако је, како је, и на томе треба да се заврши – рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Звезда је у недељу играла 1:1 са Партизаном, а већ у среду ће играти против Напретка заосталу утакмицу петог Супер лиге Србије.

Игра црвено-белих у „вечитом” дербију изазвала је много полемика и то је била најлошија утакмица тог клуба ове сезоне. Милојевић је навео да „увек постоји забринутост”.

Имамо је и кад су резултати добри, када смо играли добро. Оно што је добро треба да још више побољшате, а оно што није да поправите. Следе нове утакмице, нови изазови. Очигледно није било како смо очекивали. Моја одговорност је највећа и не бежим од тога. Али, пробаћемо да то исправимо и видимо где смо грешили – казао је Милојевић.

Шансу на дербију, али и претходне две утакмице пружио је играчима који су Звезду појачали последњег дана прелазног рока Горан Чаушић, Ричмонд Боаћи и Марко Марин, а Милојевић је упитан и да ли је забринут због игре Кафуа.

Играчи који су дошли могу много тога да пруже и пружиће сигурно, немам дилему. Што пре да се интегришу у оно што хоћемо и неће бити проблема. Имам поверења у Кафуа. Можда треба мало више времена, али сам стрпљив. Можемо све да превазиђемо кроз рад – додао је тренер.

Милојевић је истакао да не би волео да се више прича о утакмици са Партизаном, у којој „једноставно није било добро”.

Једноставно није било добро, има милион ствари које смо задржали у свлачионици. Разговарали смо, анализирали и идемо даље. Што пре треба да заборавимо дерби, немамо много времена да се враћамо и размишљамо о свему томе – рекао је Милојевић.

Милојевић је рекао да његове фудбалере чека тешка утакмица против Напретка, за који је имао само речи хвале.

Веома тешка утакмица за нас. Играћемо против екипе која нам је прошле сезоне направила доста проблема. Пуно је поштујемо. Имају исти тим од прошле године, континуитет. Напредак је увек био стабилан, са тренером искусним лисцем, један од тренера који много значе са толиким искуством – рекао је Милојевић.

Он је навео да има проблема када се ради о саставу, а уз то су Вујадин Савић и Никола Стојиљковић ван тима, али није могао конкретно више да каже о повредама.

Имамо много играча, покушавамо да разигравамо све, зато су и ту, да дају допринос циљу који имамо. Да ће бити промена - биће, као и у свакој наредној утакмици. Распоред је густ, игра се среда - недеља и није баш лако. Не смемо да имамо алиби ни за шта јер тако нећемо напредовати нити урадити било шта – казао је Милојевић.

Тренер Звезде је позвао навијаче да дођу у Крушевац на утакмици која ће почети у среду у 18,30 часова и помогну екипи као што су радили до сад.

Коментари32
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KOBAC011
Konačno da i to čujem, a ne da pričaš samo šta Partizan nema... treba da razmisliš zašto si onako puk'o u nedelju uveče, ali mogu ti to i ja reći: poverovao si u ludilo da si ti izmislio gomilu defanzivnih veznih koji se tuku svud po terenu. E pa, pošto si se sad uverio da to svako može, stavi lepo prst na čelo, pa smisli nešto drugo, ako umeš. Ali mislim da ne umeš.
Marko Petrović
– Имамо много играча, покушавамо да разигравамо све, зато су и ту, да дају допринос циљу који имамо, kaže trener Zvezde, ali koliko vidim on uopšte ne razigrava sve igrače! Ne igraju Jovančić, Meleg, Simić (samo po desetak minuta), Pavkov, Stojiljković i Jevtović. Ali zato igraju njegovi lični ljubimci, koji su neprikosnoveni i u koje niko ne sme posumnjati. Oni imaju unapred rezervisana mesta u prvom timu, a to su: Stojković, Čaušić, Ben, Kafu i Boaći! Ovi igrači ne mogu biti zamenjeni zbog loše igre! Zato nemamo posed lopte ni u tragovima! Sutra u Kruševcu će ponovo igrati ljubimci trenera Zvezde a ovi ostali, za to vreme, mogu da igraju stoni fudbal! Najveća je blamaža da Simić nije starter, nego je zamena Benu ili Kafuu, za koje je izmislio fudbal!
@radmkilo
Mozes i da potpises da Boaci nece dati nijedan gol u Evropi ove sezone, sklanjalice ne racunam.
Radmilo Bošković@lažni profil Radmilo Bošković
Opet onaj sveobuhvatni pajac Blaža iz „rostera“ afro-fanatika, koji vode Zvezdu i njen „autobus u šesnaestercu“, podmeće i služi se mojim imenom! Ja sam uvek za srpske fudbalere a ne za ove prevare od „kapitalaca“, rezervista u svojim ranijim klubovima! Jovančić, Meleg, Simić, Jevtović, Stojiljković i Pavkov su školovani i dobri fudbaleri za razliku od ovih „kapitalaca“, pokupljenih po savanama Afrike, koji su protiv Napolija i Partizana pokazali svu besmislenost svog postojanja u Zvezdi!
Прикажи још одговора
Veteran
Gropn 2,vaš crno-beli autobus već kasni , a što se tiče Goluba ,crveno-beli autobus ide bar po bod u Kruševac!Znate onaj evergrin:"Požuri,požuri ,jer autobus već žuru..."(M.Novosel"Autobus Kalipso")
Veteran 47
Ne, Miloje; nisi ti kriv!Kriva je nevidjena kampanja koja se vodi i na koju ,indirektno,ukazuje i Vazura!Što se mene tiče,tragičar ,a i junak derbija jeBoači .Uspeo je da omogući Gomešu da postigne gol za crno-bele,a onda je u 74-tom zapevao"Zašto male zoljice kidišu na cvet..."i zabio regularan gol i doneo BOD VELIK KAO KUĆA!Crno-belo društvo je palo u nesvest i već počelo da ispreda legende ,poput one iz Brisela davne 66-te prošlog veka!Posvećeno poglaviciRudonji ,Zuksu,Los penzosu,udbašu i ostaloj boraniji!
realno i jesi
Ti si birao igrace i taktiku. Sto se meine tice, najbolji si trener u Srbiji, ali od letos nemamo igru. Sredina se preskace... sve je nekako krenulo naopako
@upravo
Zaboravio si 1.5 miliona za Boacija....mada je i to upola umanjeno koliko ste (drzava) zaista platili. Oborili ste vi rekord Sume i to duplo.
upravo to..
Slazem se sa komentarom,kao i da je Miloje najbolji nas trener.Ali nesto fali..Malo se i pozurivalo sa pojacanjima a kad se pogleda kvalifikacije su izneli igraci iz prosle sezone,uz standardnog Degeneka i perspektivnog Simica,ostala pojacanja jedna velika NULA a baceni milioni.Mi se smejemo grobarima za Sumu a Kafu 700 hiljada evra plata,Sumaila 250 hiljada samo pozajmica a gde je tu plata,pa Jevtovic obestecenje 500hiljada,plus plata...Stoiljkovic i td,to su igraci koji sigurno nece uspeti,narocito posle dolaska Marina,Causica i Boacija.Suma ce biti sitnica u odnosu na ovo sto cemo mi ispromasivati prilikom dovodjenja igraca u ovoj sezoni.Ispadose najmanje placeni i najeftiniji Degenek i Simic kao najbolja pojacanja.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.