Почетна / Фудбал / Супер лига

Динамо јачи од пропозиција: Врањанци, где су бројеви?

Динамо упорно крши Пропозиције такмичења у Супер лиги, јер игра у неадекватној спортској опреми! Врањанци су се под „будним очима” делегата суперлигашких утакмица у претходних десет кола оглушили о члан 102 „суперлигашког устава”
ФОТО: М. Ивановић

На свашта су нас навикли овдашњи суперлигаши последњих година. Свакојаки проблеми, субјективног и објективног садржаја, често су праг толеранције свели испод минимума и знатно обесмили суштину оног што би требало да буде најбољи домаћи фудбалски производ.

Нажалост...

Пласмани Динама и Пролетера у Супер лигу, прошлог лета, повукли су са собом и неколико очекиваних проблема. Оба клуба не могу да буду домаћини на својим стадионима, Врањанци успут и непрестано гостују, али... Последњи детаљ, наоко, безнадежан, још је један ударац на слику елитног ранга.

Динамо упорно крши Пропозиције такмичења у Супер лиги, јер игра у неадекватној спортској опреми! Врањанци су се под „будним очима” делегата суперлигашких утакмица у претходних десет кола оглушили о члан 102 „суперлигашког устава”.

А, у њему јасно стоји:

Сви  играчи на првенственим утакмицама морају да имају на задњој страни својих дресова бројеве видљиве боје – контрастне у односу на боју дреса, прописане величине (35 x 25 цм), дебљине линије 5 цм и исте бројеве величине 10-15 цм на доњем делу једне ногавице гаћица. Бројеви на дресовима и гаћицама морају се слагати са бројевима у записнику утакмице.

Од бројева на гаћицама ни трага ни гласа. Није важна боја гарнитуре, да ли је црна, или жута, обележја нигде нема... Рекло би се – легитимно право људи из Динама да бирају шортсеве по својој вољи. Али, где је одговорност вајних нам делегата на суперлигашким стадионима?

Ако смо већ осуђени на урушавање Супер лиге, зар елита мора да умире пред нашим очима... Без речи оправдања.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Da gi turim kume
Dinamo je u finansijskim problemima. Oprema nije jeftina.Rešiće se i taj problem ako se opstane u Super ligi.
Posteni.
Izbaciti u Srpsku ligu tu im je mesto.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.