Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан уз „помоћ” Звезде и Немање Радоњића скинуо блокаду!

На рачун легла прва рата тренинг компензације за трансфер Немање Радоњића из Црвене звезде у Марсеј
ФОТО: Принтскрин

У Хумској од уторка лакше дишу: Партизану је скинута финансијска блокада! Увидом на сајт Народне банке Србије, у одељак „претраживање дужника у принудној наплати”, испод имена клуба, адресе, пореског и матичног броја стоји и ставка „укупни износ блокаде” и ту јасно пише: 0,00!

Да, рачун нам је одблокиран – задовољно је констатовао Милош Вазура, генерални директор црно-белих.

Партизану од трансфера Радоњића припада 204.000 евра

1,7 процената од трансфера Немање Радоњића из Црвене звезде у Марсеј припада Партизану на име тренинг компензације (од 12.000.000 то је 204.000 евра), одређени део и филијали црно-белих, Телеоптику.

У понедељак је на рачун Парног ваљка, дан пре судског заседања, уплаћено девет милиона динара, прва рата од тренинг компензације за трансфер Немање Радоњића из Црвене звезде у Марсеј!

И, шта се догодило? Новац је аутоматски пребачен на конто Бранка Бошковића...

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
A Vrhovni komandant? Njegova pomoc se ne racuna?Zar je on protiv grobara?
XXX
Jeste protiv je!
sumider moder
Neki su prikljuceni na drzvni budzet pa nemaju problema vise.
Ma pali bre
A Zvezdi najvise para dolazi iz UEFA , ko o cemu....
Nemoguce
Zvezdas te tuzi,zvezdas ti sudi,zvezdas ti pomaze. :D

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.