Почетна / Фудбал / Супер лига

Мирковић: Кикс Звезде? То су ствари које не зависе од нас

Партизан је у првенству на минус девет у односу на Црвену звезду?
ФОТО: Н. Неговановић

Није пријатна ситуација, чак је непријатнија него пре месец или два што се тиче бодовног заостатка. Не можемо да калкулишемо кад смо у минусу. Можемо само да кажемо да наше утакмице играмо максимално, за шта ће то бити довољно, за коју позицију, видећемо – казао је Зоран Мирковић, тренер Партизана.

Надате ли се киксу ривала?

То су ствари које не зависе од нас. Гледамо оно што ми радимо.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sveznalica
prvi put posle 25 godina izasli iz misje rupe pa odmah na namestanje utakmica kao i u sl.
Kvazimodo
BORJAN-RASID,DEGENEK,BABIC,VUJADIN,GOBELJIC-JEVTOVIC,JOVANCIC,KRSTICIC,BOACI-PAVKOV!
Nego
S kim igra Partizan sad tokom nedelje, nije valjda da nisu ni u drugorazrednoj Ligi Evrope?
Rajko Mitic
Tako je,Dragane,objasni tim lavor-podstanarima ko su i sta su. Jos jednom ti se divim,jer jedino ti iznosis objektivno svu istinu o njihovim pljackama,kako u fudbalu,tako i u kosarci. Znamo mi ko je prava kosarkaska institucija sa ovih prostora,deset posleratnih titula,pa Nebojsa Popovic,pa dr Saper,pa Bora Stankovic. A oni misle da su institucija sa Dulom,a sve su nam titule pokrali i igrace i ispadali su sa dve pobede u Evropi u grupi. Moram ovo da kazem iako je tema fudbal,kada si vec lepo primetio sve njihove kosarkaske pljacke. A fudbal,dovoljno je samo reci Tole,jer da nije Toleta,sada bi bili u rangu sa Jagodinom i OFK. Oni utorkom i sredom spavaju,a mi igramo Ligu sampiona i to ravnopravno sa najvecim evropskim ekipama,a oni se zbog toga zderu. Ali,sve su zasluzili. Zivela SK Velika Srbija 1913! Dole jugo vojno-partizansko drustvo,sumnjivog porekla.
Ranko
Miki,dragce i nego....Koji ste vi mucenici pa trcite da prvi ostavite komentar na nasu vest!?!? Sutra ce da bude trpanje i nova bruka. Mislite o tome!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.