Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда головима Павкова и Јованчића окончала мисију "Шабац" и има +11 у односу на Партизан

Шапчани меч завршили са играчем мање после искључења Ристивојевића у надокнади времена
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Мачва – Црвена звезда 0:2 (0:1)

Мачва - Стадион: Мачве. Гледалаца: 5.000. Судија: Илија Брдар. Помоћници: Милан Минић и Оливер Петровић. Жути картони: Ивић, Пејовић, Ристивојевић x2 (Мачва), Савић, Стојковић (Црвена звезда). Црвени картон: Игор Ристивојевић (Мачва) у 91. минуту. Стрелци: 0:1 Милан Павков у 39, 0:2 Душан Јованчић у 60. минуту.

МАЧВА: Пулетић, Пејовић, Тошић, Ивић (од 78. Бабић), Јовановић, Гигић, Гаврић, Ристивојевић, Адамовић (од 70. Гемовић), Лазаревић (од 59. Милосављевић), Ђоковић. Тренер: Дарко Тешовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Савић, Дегенек, Гобељић, Крстичић (од 81. Чаушић), Јованчић, Ебисилио (од 76. Срнић), Симић, Бен, Павков (од 78. Стојиљковић). Тренер: Владан Милојевић.

 

6` - Бивши играч Звезде Гаврић сјајно је примио лопту на левој страни између тројице играча црвено-белих, кренуо је од аут линије дијагонално ка голу, обишао једног чувара, а онда шутирао по земљи, али је Борјан одлично одбранио.

15` - Павков се поред Лазаревића изборио за лопту на два метра од гола, искоса са леве стране, успео је у паду и да шутира, али је лопта прохухаја поред даље стативе, док су је играчи домаћих испратили погледом.

35` - После шута црвено-белих, лопта се одбила на 13 метара по средини, до ње је доашо Бен, дао гол, али је судија Брдар на асистенцију помоћника рекао да се мрежа затресла из офсајда.

39` - Набачена лопта Симића са леве стране на другу стативу, тамо је главом ударио Павков и лобовао чувара мреже Пулетића на гол линији - 0:1.

44` - Гобељић је одузео лопту, прошао по левој страни, преварио Ристивојевића пред казненим, ушао унутра, када се нашао сам пред голманом шутирао је шпицом, али право у чувара мреже Мачве.

45` - Шут Симића искоса са леве стране са двадесетак метара, лопта је завршила метар поред леве стативе.

54` - Велика гужва у казненом Мачве, пао је Бен, чекала се одлука судије Брдара, он је пустио да се акција настави, пробао је са неколико метара ударцем Симић, али лопта није прошла поред десетак играча.

58` - Јованчић је пробао са 27 метара, гађао је дијагонално супротни угао, али је Пулетић врховима прстију лопту избио у корнер.

60` - Два минута касније Јованчић је ипак погодио мрежу. Проиграо га је Бен на десној страни у казненом, десетак метара од гола, а Душан је само подбо лопту и пребацио Пулетића - 0:2.

67` - Пејовић је оштро с леђа стартовао на Симића и добио жути картон.

68` - Ебисилио је шутирао мало изнад пречке из слободног ударца.

77` - Крстичић је набацио са леве стране, Павков је са седам метара пробао главом, али је лопта завршила два метра изнад пречке. Уследила је замена, Павкова је заменио Стојиљковић.

79` - Бен је погодио пречку из слободног ударца.

83` - Одлична прилика за Гаврића, пласирао је лопту, али је Борјан сјајно интервенисао и спречио гол.

90+1` - Срнић је на центру окренуо Ристивојевића и кренуо у контру, играч Мачве га је оборио, добио други жути картон и морао је ван терена. 

90+2` - Бен је добио повратну лопту на осам метара од гола, био у мат позицији, али је шутирао изнад гола.

Семафор 13. кола Супер лиге:

Субота:

Земун – Вождовац 2:1 (Мркаић 5, 17 - Јешић 10)

Војводина – Динамо (Вр) 2:0 (Езе 33, 45)

Радник – Чукарички 1:0 (Стојановић 86)

Партизан – Напредак 1:1 (Николић 12 - Вукановић 62)

Рад – Раднички (Ниш) 0:0

ОФК Бачка – Пролетер (НС) 0:1 (Чоловић 2)

Недеља:

Мачва – Црвена звезда 0:2 (Павков 39, Јованчић 60)

Младост – Спартак 2:1 (Пејовић 45+1. једанаестерац, 90+3. једанаестерац - Денковић 90. једанаестерац)

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

slaninar
Kako je igrao Meleg, jel bio dobar? ;-)
Sale
Ove sezone Zvezda bez poraza u Terza-Kokeza-Toncev ligi.
v1ad
Pogresan naslov, treba da pise +9 u odnosu na Radnicki.
kralj_brzina
Sad cekam kosanovica da kaze da li je bio ofsajd? Problem je sto kad sudije zgrese protiv zvezde to niko nevidi.
nije ti jasno
Pa zato sto pogrese jednom za celu sezonu...Ali to dobrano nadoknade...
Milan Kojčić
Zaista je nebitno što imamo 11 bodova viška u odnosu na trećeplasirani Partizan. Bitno je što imamo 9 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša. Radnički iz niša je drugi na tabeli, pa je valjda sasvim normalno da u naslovu napišete koliko Zvezda beži drugoplasiranom, a ne trećeplasiranom timu u domaćoj ligi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.