Почетна / Фудбал / Супер лига

Антић: Радник је карцином српског фудбала… Срамота шта је судија Николић радио… ФСС је саучесник у овоме… Тражићемо заштиту са највишег, државног нивоа

После пенала досуђеног у финишу првог полувремена Драган Антић повукао екипу са терена
ФОТО: Н. Неговановић

После меча Радник – Динамо (2:0), Драган Антић, председник и тренер Врањанаца, сипао је речи, као змај ватру.

– Добили смо сигнале да се помиримо са испадањем, уз образложење „да нисмо у систему”. Е, њихов систем, ма какав био, нас не интересује! Ово је класична освета према Динаму, јер смо летос победили Радник у пријатељској утакмици. Чујем да су многи изгубили новац на том мечу, цех је платио млади судија, којег је Душан Мракић, по налогу Новице Тончева, скинуо са листе Српске лиге. Срамота шта је Бојан Николић радио, од првог минута утакмице. Немоћни смо да реагујемо, ФСС је саучесник у овоме, нећемо се жалити на Теразијама. После свега, тражићемо заштиту са највишег, државног, нивоа. Радник је карцином српског фудбала – подвукао је Антић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 4. новембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

a da uvedemo VAR?
Radnik karcinom? U, oni su mnogo uticajni u nasem fudbalu...Drugi su jedni karcinomi, ali ti o tome ne bi smeo, jer duvas u istu tikvu...
Sale
Sve vas treba Pohapsiti od Antica, braće Toncev,Terze, Vazure,Gajbe, Lite do Kokeze!! Definitivno ste uništili i ovako jadnu ligu a i reprezentacije ste se dohvatili. Treneri u mladjim sve neki izmišljeni iz Brodarca! Nigde rezultata sve na silu!! Ali tako treba ovom narodu sto još veruje da postoji imalo nečeg fudbalskog u Srbiji...A ti Antiću sada si digao glas kad ste se posvadjali debelo a u istom si kosu sa njima!!!
Sale
Sve je pocelo VLADAVINOM TOLETA I PARTIZANOM. A sad je nastavila ZVEZDA sem sto je priključila svoje satelite Radnički Niš i Radnik Surdulicu!!!
posmatrac
Braca Tonchev, Terzic, Kokeza, Mrakic, Vazura, Vuchela, MAjo Vujovic, Santrach i ostale sudije...Samo pogledajte ta imena vodjena od SNS partije, pa da vam se sve smuschi.
Donji Ljubis
Sada ce i tebe da "skinu" , samo nastavi da napadas mocnike i kontravezne 'biznismene'...ne igraj se sa mafijom...ne mozes im nista, to je njihov biznis...zato cuti i radi za njih...!!!...!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.