Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда са резервном поставом лако против Динама, први гол споран (ВИДЕО)

Врањанци, за разлику од Купа, београдске црвено-беле дочекали у Сурдулици
ФОТО: М. Рашић

Динамо (Вр) – Црвена звезда 0:3 (0:1)

Сурдулица - Стадион: Радника. Гледалаца: *. Судија: Ненад Ђокић. Помоћници: Немања Петровић и Ненад Курчубић. Жути картони: *. Стрелци: 0:1 Никола Стојиљковић у 28, 0:2 Срђан Бабић у 48, 0:3 Вељко Симић у 56. минуту.

ДИНАМО (ВР): Ђурић, Станковић, Вешковац (од 68. Станојевић), Ђуришић, Димитров, Сурака, Недељковић, Гашић, Сићовић (од 46. Ратковић), Павишић, Карапанџић (од 62. Стевановић). Тренер: Радмило Јовановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гобељић, Бабић, Дегенек, Родић (од 62. Јовељић), Јовичић (од 46. Хајдин), Милић (од 46. Милијаш), Ебисилио, Марин, Симић, Стојиљковић. Тренер: Владан Милојевић.

 

Црвено-бели су са резервном поставом лако дошли до плена у Сурдулици, где Динамо још увек дочекује ривале. Због вишемесечне казне тренеру и првом човеку клуба Драгану Антићу Врањанце је водио Радмило Јовановић.

7` - Пробао је Сићовић ударцем ван казненог, голман Звезде Поповић је био мало несигуран, али су се црвено-бели ипак одбранили.

7` - Капитен Звезде Гобељић је у реконтри добио лопту седам метара искоса, испред њега и голмана Ђурића није било никога, шутирао је, чувар мреже је уз помоћ пречке на крају укротио лоту.

26` - Повредио се Јовичић.

28` - Врањанци су се поигравали пред својим казненим. Лопта је враћена до голмана Ђурића, он је решио да мало ван казненог дрибла нападача Звезде Стојиљковића, остаје нејасно да ли се оклизнуо или је фаулиран, у сваком случају нападач црвено-белих се докопао лопте, пробао је Ђурић да га заустави, па и сруши, није успео, мат је био лаган - 0:1.

44` - Са позиције одакле је Гобељић погодио пречку пробао је пред паузу и Ебисилио, и то управо после дуплог паса са капитеном, гађао је по земљи даљи угао, али је за пола метра био непрецизан.

48` - Корнер, два скраћена додавања, убачена лопта Ебисилија и мат Бабића са три метра, голман је закаснио да излети на лопту - 0:2.

56` - Поново мат у три  потеза, лопта убачена са леве стране на десну, уследио је повратни пас Хајдина и пласирани ударац Симића у контра угао - 0:3

61` - Коначно је до шансе дошао и Динамо, али Сурака није био прецизан из казненог.

63` - Само што је ушао и Јовељић је дао гол, али је помоћни судија сигнализирао офсајд.

66` - Опет је у шанси Јовељић, кренуо је сам кроз средину, кренуо је да дрибла кад је дошао до голмана на осам, девет метара, надмудрио је једног чувара, па и голмана, али је отишао сувише на страну, а онда и шутирао поред гола.

77` - Слободан ударац са десне стране за Динамо, одлична лопта на десетак метара, али су је промашила чак четворица играча тима из Врања, иако су јој били најближи.

84` - Ратковић је после три измењена паса остао сам на десној страни Динамовог напада на десетак метара од голмана Поповића, а онда је уследио млак, пласиран шут.

Семафор 16. кола Супер лиге:
Петак:
Пролетер (НС) – Раднички (Ниш) 1:2 (Човић 14 - Хаскић 68. једанаестерац, Ламбулић 69)
Субота:
Партизан – Радник 2:0 (Гомеш 42, Ивановић 89)
Земун – Чукарички 0:3 (Oвусу 28, Мудрински 74, Кајевић 79)
ОФК Бачка – Вождовац 1:0 (Радиновић 90+1)
Мачва – Спартак 0:0
Динамо (В) – Црвена звезда 0:3 (Стојиљковић 28, Бабић 48, Симић 56)
Младост – Војводина 1:0 (Пејовић 34. једанаестерац)
Рад – Напредак 0:2 (Вукановић 19, Вулић 42)
Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Skart Liga
Marin,Rodic,Jovicic,Degenek,Ebisilio,Babic,Gobeljic, rezervisti e to nisam znao.
mix
Doslednost FSS,nema sta! Svojevremeno, zapravopre koju godinu Spartak Subotica je kaznjen sa oduzimanjem 2 boda sto je igrao sa rezervama protiv OFK Beograda. Za Zvezdu je to OK, cak se po njenoj stampi to istice kao njena velicina, kvalitet!? Izvinite, ova srpska fudbalska dzungla izgleda da ima, a i tako je bas, neke arsine za fragojlu a sasvim neke druge za ostali deo tzv Superlige! Zvezdu treba kazniti. Obavezna je da izadjesa najboljim timom,osim dokaza da su neki bolesni. Istina, ona je pred mec zapomagala da ima mnoogo povredjenih, no dokazi? Ali ni to za nju nije problem. Ima sta zeli, moze joj se kako hoce. Ovo je stvarno zagadjivanje okoline ,pustanjem zagadjenih voda iz krokodilske bare u Lj. Bogdana!!!
Jovan
Miloje batali one trupce Stojiljkovica(napravi faul bilmez kod gola),Milica...pusti Joveljica,Terzica,jos par klinaca,evo Erakovic se oporavio...a i Sutlijas u zaluzenu penziju
Zoran CZZG
Hajdin nije bio loš....
Ja
Ma stojiljkovic je decko potpuno van sebe
standardna sklanjalica
znace vodja da ceni,ovi nisu morali da prave penale i da daju autogolove ...
Севера део
Нико од вас "бораца за правду" да каже како са досуђена 2 пенала за Ливерпул,како није досуђена пенал за Звезду против тог истог Ливерпула како је досуђен пенал за Салцбург у реваншу против Звезде...
Shaolin
Onda razumes kako je ostalim klubovima u Superligi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.