Почетна / Фудбал / Супер лига

Аничић: Не можемо да претимо Звезди, али се надамо добром резултату

„Кажу да је ова утакмица најлакша утакмица, међутим, ја не мислим тако. Сматрам да је то најтежа утакмица, јер играте против екипе која је најбоља у Србији“
ФОТО: ФК Вождовац

Тренер фудбалера Вождовца Драган Аничић рекао је да његова екипа не може да прети Црвеној звезди, али да се нада да може да оствари добар резултат у предстојећој првенственој утакмици.

Неће бити ни мало лако. Кажу да је ова утакмица најлакша утакмица, међутим, ја не мислим тако. Сматрам да је то најтежа утакмица, јер играте против екипе која је најбоља у Србији. Сигурно је да нисмо у стању да претимо, али увек постоји делић наде да, ако дате све од себе и удјете у меч без страха, може нешто да се уради на тој утакмици - рекао је Аничић.

Фудбалери Вождовца играју у недељу од 18 часова на гостујућем терену против Звезде, утакмицу 18. кола Супер лиге Србије.

- Да не може ништа да се уради, ја не бих ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Очекујем да наставимо да игарамо као што смо играли у претходним утакмицама, али да нас против Звезде прати већа ефикасност, да све што направимо у току игре, покушамо и да материјализујемо. Уколико у томе успемо, добар резултат неће изостати - навео је Аничић.

Тренер Вождовца честитао је Звезди на постигнутим резултатима ове сезоне у Лиги шампиона.

Фудбалер Вождовца Милош Павловић рекао је да се играчи радују што ће играти против учесника Лиге шампиона и да се нада да ће "прорадити" напад његове екипе, што би јој онда донело позитиван резултат.

После 17 кола у Супер лиги Звезда је једина непоражена, прва је на табели са 47 бодова, а Вождовац заузима 11. место са 16 бодова.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Janik 33
7:0 za Zvezdu!
ccc
Naravno,kad vam je naredjeno da morate da im se sklonite!Da hocete da im otkinete bod,otkinuli bi ste im vrlo lako jer oni nikog bez sklanjanja ili pljacke ne mogu da pobede!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.