Почетна / Фудбал / Супер лига

Зоран Тошић: Недостајало је више жеље за победом

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да је његовом тиму недостајало више жеље за победом у ремију са екипом Младости

"Нажалост, испустили смо бодове. Хтели смо да наставимо серију победа и да се до краја сезоне приближимо ривалу. Тежак терен, хладно време, мотивисан противник, све је то утицало на резултат. Недостајало је да више желимо победу, да имамо висе самопоуздања јер ми играмо за Партизан. Надам се да ћемо до краја уписати три победе и отићи на одмор са максималним учинком", рекао је Тошић после утакмице у Лучанима.

Партизан је играо нерешено 1:1 са екипом Младости. Младост је водила, али је Партизан изједначио голом Ђорђа Ивановића, који је дошао до лопте после шута Тошића и интервенције противничког голмана.

"Трудим се да помогнем екипи и тако ће бити када год будем на терену. Знам шта се од мене очекује и покушавам да пружим што више могу", казао је Тошић.

Партизан је трећи на табели српског првенства са 37 бодова.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

moma52
Sramotno je kada profesionalac izjavi,da je "nedostajalo želje".Čoveče ti si na radnom mestu,ko te pita imaš ili nemaš želje.Pa zar onaj mučenik u čistoći ima želje da ceo dan preko leđa prebacuje kante otpada,ali on to radi,za male pare i izdržava porodicu.Nije nikada bilo lako navijati za Partizan,jer smo manjina,a ja nisam imao želju da budem većina,nego srcem,ŽELJOM i emocijama voleo svoj Partizan,a u njemu igrali majstori,koji su na svakoj utakmici izgarali.Niko ih na to nije terao,već svest ,gde su ,za koga igraju i one čije srce drhti na tribinama,po kiši,snegu,blatu,vetru...Dolazili su Vardar,Velež,Rijeka,Sloboda(o onim većim neću ni da pominjem),a Moca na svakom početku utakmice prvi start je uklizavanje,podiže sve nas na noge i bodrenje ne prestaje do kraja.Sramota me je ovo što gledam,ali zavisnik sam od Partizana i mazohistički trpim sva poniženja i pitam se dokle još mogu,jer sam duboko zašao u sedmu deceniju.
vitas
slazem se sa tobom, ja sam zvezdu gledao sa djokom bombom, borovnicom, sesticem, ludi igraci....putovao u vinkovce i zagreb, posetio split i navijao....voleo zvezdu, nisu zvezde bili piksi, pancev prosinecki nego i najdovski, saban, marovic, bas kao i generacije sa manje znanja ali voljom, zeljom, petkovic, stankovic, adzic, sakic - borac bre.....to nedostaje i vama i nama.....
Nije valjda
A sto vam je uopste nedostajalo zelje? Sto ce vam zelja? Koliko ste placeni? Placeni ste da pobedjujete bre a ne da kukumavcite ...
Rašo
Ovi iz LučNa ne idu u kladionicu.
Zole
Ne moze nama ni Bog pomoci. U ekipi imamo par krstenih igraca a to su Stojkovic, Valiente, Bambi i delimicno Pantic i Rikardo. I mi napadamo titulu sa takvim polu-timom, ma daj bre koga vi zamajavate. Bice -20 do kraja sezone, samo me zanima dokle Vazura i Iliev misle da prodaju maglu i kad ce vec jednom otici iz kluba??? Opet ce se vaditi na kup, a evo ja vam zelim od srca sezonu bez trofeja, jer nista bolje niste zasluzili
Pigeon
Igrate za Partizan i treba vam zelja, sto se podrazumeva ako igrac igra i za nizerazredni tim. Ali, Tosic je u pravu. Kada vidim Nikolica ili crnogoricu Scepana kako se vuku po terenu...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.