Почетна / Фудбал / Супер лига

СКАНДАЛ – Косановић вређао Журналову сарадницу: Иди кући и спремај ручак!

Тако је и полна дискриминација постала актуелна на Напретковим конференцијама за медије, а можда буде и тема судске тужбе!
ФОТО: М. Спасојевић

Милорад Косановић је јуче надмашио себе. Грубим увредама и погрдним речима упућеним извештачу Спортског журнала, прекинуо је и напустио конференцију за медије иако питање није било ни упућено њему.

- Не могу да слушам глупости… Иди кући и спремај ручак - уместо Аливодића коме је питање био постављено, огласио се Косановић, устао и успут изговорио још пуно тога…

Косановићев “проблем” са истином није од јуче.

После прошлосезонског гостовања Напретка на Маракани (1:1), ликујући због исхода, актуелни шеф струке Чарапана Милорад Косановић је изјавио да „Црвена звезда последњих пола сата није знала где удара“.

Да ли је добио критике због изјаве, тек сутрадан је решио да ту изјаву порекне, извини се свима у Црвеној звезди и оптужи новинарку из Крушевца да је све измислила.

Остао је, међутим, видео запис као доказ – ко не говори истину!

Због питања, које и није било упућено њему, него Енверу Аливодићу, а тицало се промене тактике у другом полувремену дуела са Пролетером одлучио је да напусти салу за прес конференције.

- Не могу да слушам глупости, госпођа умислила да познаје фудбал, иди кући и спремај ручак – брутално је Косановић поручио новинарки Журнала.

Тако је и полна дискриминација постала актуелна на Напретковим конференцијама за медије, а можда буде и тема судске тужбе! Косановић је још једном показао право лице, а на опаску упућену му да је већи „нарцис“ него Мурињо, демонстрирао је вокабулар који не приличи новинским ступцима...

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.