Почетна / Фудбал / Супер лига

Савић: Сви смо видели како изгледа Лига шампиона и колико су људи срећни када се ми такмичимо са најбољима

Још једном смо доказали да смо без премца у Србији и отишли смо у одличном расположењу на заслужени одмор - каже каитен Вујадин Савић
ФОТО: Н. Неговановић

Са капитенском траком око руке Вујадин Савић водио је саиграче у последњој утакмици у 2018. години. Савладан је Чукарички са 2:1 у гостима пред зимску паузу и одлазак на заслужен одмор.

- Против Чукаричког ми је била прва утакмица коју сам одиграо након сусрета са Ливерпулом. Имао сам проблем са повредом који је потрајао неколико недеља. Драго ми је што сам пре краја године успео да одиграм још један меч у сезони. Жао ми је што нисам успео да се опоравим за још неки сусрет у Лиги шампиона, али значи ми много што сам играо на Бановом брду. Још једном смо доказали да смо без премца у Србији и отишли смо у одличном расположењу на заслужени одмор. Ова 2018. година била је као из снова, сваки Делија треба да буде поносан на ово што смо постигли. Обећавамо још боље игре на пролеће. Нисмо опуштени, још увек ништа није готово, али задовољни смо што имамо велику предност у односу на најближе конкуренте Раднички и Партизан - рекао је Савић.

Дуел на Бановом брду био је првобитно планиран за суботу, али су невреме и велике количине снега одложили меч који је, после великих напора да се терен очисти, одигран у недељу од 19:30.

- Када чекате утакмицу чији почетак се помера из сата у сат сигурно да се створи нервоза. Ипак, тренер Владан Милојевић и његов стручни штаб су урадили све да будемо потпуно релаксирани, психолошки су нас припремили за меч и кад год да је био заказана, ми бисмо играли и победили. Били смо одлучни у томе да победом завршимо 2018. годину.

И поред тога што је учињено све да терен буде у оптималном стању, било је врло незгодно за игру

- Сигурно нису били пријатни услови, али ми смо професионалци, навикнути смо на све подлоге. Сигурно би утакмица била још боља и квалитетнија да се играло у другачијим околностима. Чак и на оваквом терену одиграли смо фантастично прво полувреме, изнад очекивања ако погледамо квалитет терена. Наравно да ми је јако жао што нисам успео да постигнем гол, имао сам две добре прилике, али биће времена и за то, на радост свих наших навијача.

Звезда је сезону започела средином јула и одиграла невероватан број утакмица, колико неки клубови упишу за целу сезону.

- Имали смо дугу сезону, 37 утакмица је иза нас. Почели смо припреме у јуну, прошло је шест месеци у пуном ритму играња среда па недеља. Све смо то пребродили, још једном смо доказали да можемо. Навикли смо се на европски ритам, јер већ другу годину играмо тако. Стекли смо велико искуство и то ће нам много значити у следећој години.

За крај, високи штопер је имао поруку за навијачe који су им пружали сјајну подршку током целе године.

- Наши навијачи могу да очекују још успешнију 2019. годину. Прави звездаши са много оптимизма треба да уђу у Нову годину. Наши циљеви су познати, дупла круна, а потом и поново напад на Лигу шампиона. Сви смо видели како изгледа Лига шампиона и колико су људи срећни када се ми такмичимо са најбољима. Желимо увек да приуштимо то нашим навијачима - подвукао је Вујадин Савић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

aCO
„Савић: Сви смо видели како изгледа Лига шампиона и...“, stoji na početku naslova ovog teksta! Da,da, svi smo to videli! Pošto sam gledao sve utakmice u grupnoj fazi LŠ, molim te Vujadine da sad u pauzi, ti i Stojković uzmete privatne časove iz „bacanja lasa“! Ako sa uspehom savladate kurs za početnike, kao i napredni kurs, onda ćete moći bez problema da uhvatite Nejmara i M'bapea, jer uz pravilnu upotrebu lasa, nije potrebno da budeš brz!
Ben Kapitalac
Ljubaviiiii :* ...toliko si se raspisao ....3 tvoja kometara a nigde ni da me pozdravis :(
o.O
Ako ostanete ti i Stojković onda ne brinem za iduću sezonu! LŠ je tu, pred nama, ali na programima ArenaSport! Zamisli Vujadine, koji smo mi klub postali kada ti možeš da biraš na kojoj ćeš utakmici da igraš?! I ptice na grani znaju da biraš utakmice na kojima ćeš da igraš! Ali, ti si pametan momak, jer očigledno ti se može, pa si odlučio da se ponovo ne brukaš u LŠ, i bio si, svo vreme, kao bolestan, sve dok nije prošla utakmica protiv PSŽ, tvoje noćne more! Posle toga si lagano igrao protiv Čuke! Ali, protiv PSŽ si ostavio Žuleta na cedilu! Opet taj Nejmar! Sram ga bilo!
Podrinavac
tako je!
Posavac
bravo majstore!
Прикажи још одговора
BSR
Tako je Giškaro! GAZI, LOMI ZVEZDO!
tatin sin
I jos se hvalis ovakvim pobedama i titulama!? prvo plati autobus koji si zapalio!
!!!
mrs bre
zak
Pa vi grobari jos izlazite iz rupa,hajde nazad i ne javljajte se.
Zvezdas
I sledece godine isto Liga sampiona

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.