Почетна / Фудбал / Супер лига

Крушевљани објаснили зашто су против Радничког играли без најбољих фудбалера

Зар је требало да их пошаљемо на онакав терен, да ризикују повреду која би могла да им упропасти трансфер – истакао је директор Крушевљана
ФОТО: Н. Неговановић

У сенци скандала на конференцији за новинаре, који ових дана окупира јавност, не само у Србији, већ и целом региону, изостао је осврт на дешавања на терену и одговор на питање: зашто Напредак у утакмици, коју навијачи доживљавају као дерби сезоне, није играо комплетан!?

Поред повређених Остојића и Ндиајеа изостали су Вулић, Вукановић и Боранијашевић...

Разлог што нису били у екипи је људскост! У питању су играчи који су изнели највећи терет у јесењем делу сезону и сада су пред новим, финансијски уносним ангажманима. Зар је требало да их пошаљемо на онакав терен, да ризикују повреду која би могла да им упропасти трансфер!? На табели нисмо могли ни напред, ни назад и искористили смо могућност и да неким од млађих играча дамо већу минутажу – објашњава Напретков спортски директор Бојан Филиповић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 20. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JA
U pravu su. Ono je bila ludost sto je Partizan morao da igra! Samo sam gledao ko ce se povrediti i mozda zavrsiti sezonu. Stvarno idiotizam da se forsira poslednje kolo kada se uvek moze naci jedan slobodan dan i na Prolece kada ce doci i publika zbog koje se valjda igra, a i igraci na terenu ce igrati nesto sto u stvari lici na igru zvanu fudbal, a ne 'izvadi loptu iz snega".
Bojan
Pa, realno, nije bilo svrhe da igraju protiv tima koji je unapred obezbedio pobedu van terena...
svaka cast
Ljudski nema sta. Napredak igra gospodski.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.