Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер Бачке Ђорђевић: Звезда већ првак!

Прекаљени Ђорђевић није се уплашио изазова, нити тежине захтева агилног руководства клуба које га је ангажовало како би избавио екипу из резултатске кризе
ФОТО: Н. Неговановић

Кад је шест кола пре завршетка првог дела првенства Дејана Челара, шефа стручог штаба ОФК Бачке, заменио искусни стручњак Драган Ђорђевић било је јасно да ће суперлигаш из Бачке Палаке потражити бег из опасне зоне.

Договор је постигнут, а позив људи из Бачке приватио и латио се озбиљног посла. Знао сам и раније да је суперлигаш из Бачке Паланке добро организован са изванредним условима за рад као што желим да наласим да је екипа добро вођена од мог претходника, колеге Дејана Челара – констатовао је Ђорђевић.

За кратко време, од кад је у Бачкој, искусни тренер са својим сарадницима урадио је доста тога, али..

Нисам задовољан бодовним салдом и погледом на табелу. Веровао сам да ћемо узети који бод више, међутим, морам да кажем да смо имали тешке ривале. Са Напретком смо можда могли и да победимо морали смо да се задовољимо са 3:3, против Чукаричког и Радника смо поражени, али нисмо разочарали. Зна се да смо имали проблем са повредама, картонима, ротацијом али извучен је у овом момету максимум.

Фудбалери су добили заслужени одмор и програм рада у зимским данима. Пауза за руководство клуба и тренера Ђорђевића биће прилика да се тим појача за наставак првенства.

Неки ће добити одрешене руке, али свакако да ћемо се појачати у свим линијама. О именима у овом тренутку не бих говорио, знам да ћемо на пролеће играти много брже, агресивније и што је могуће са што мање киксева, јер смо у многим утакмицама олако примали голове. Ту ману морамо елимиисати.

Пун је хвале био Драган Ђорђевић на рачун Црвене звезде, коју већ види као првака:

Црвена звезда је неприкосновена, најбоља и по мени већ шампион. Тренеру Владану Милојевићу свака част, све је подредио великом раду који се види, а и игре у Европи су показале да црвено-бели заиста били сјани. И то сви, почев од тренера, играча, навијача, али пре свега Звездана Терзића и Митра Мркеле, показали су много. Реми са Наполијем и победа над Ливерпулом остаће исписани за сва времена...

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hektor RSCZ
Tako je čiko! ZVEZDA JE ŽIVOT!
Željko
Jeste.
???
Covek je realan a jeste Zvezda mnogo jaka a,ostali mogu da se bore to im niko nece zabraniti.
Komedija
Šta je bre uradio,čovek je cirkus,gori je od Čelara...Kakvo agilno i ambiciozno rukovodstvo Bačke,dovode igrače iz 3.lige i svake sezone strepe za opstanak do poslednje sekunde...Do sada su se izvlačili,a ove sezone ako ovaj ostane na klupi,ispadaju lagano..A od ovog ulizivanja zvezdi mi se povraća...
Pravi umni Srbin
Ulizice, poltroni a pre svega neznalice.... ali još da je ubacio koliko voli predsednika imao bi šanse da bude selektor A reprezentacije... šta su nam Turci uradili?!!!
pirke
Ako si ti umni kakvi li su ovi bezumni.Sta su ti Turci uradili?
Ja
Prvo on nije Srbin i to ne krije tako to nema veze sa Turcima. Inace je poznat po nadimku "VAŠKA" što mu dođe karakterna osobina . Pa ti sada vidi....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.