Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда доводи десног бека из Бордоа

Милан Гајић, десни бек младе репрезентације Србије, могао би да постане појачање Црвене звезде
ФОТО: ФК Бордо

Сигурно ће Милан Гајић напустити Бордо ове зиме, а ту чињеницу желе да искористе на Маракани и дођу до потписа дефанзивца којег спортски директор Митар Мркела и генерални директор Звездан Терзић посебно цене.

Гајићу је потребна средина где би рехабилитовао каријеру после скромне минутаже у последње две године. Без обзира што је остао Филип Стојковић, Црвена звезда се намеће као идеалан избор.

И у претходним прелазним роковима, Гајић се доводио у везу са Црвеном звездом, али сада је прича озбиљнија него раније.

Млади репрезентативац Србије и златни омладинац са Новог Зеланда недвосмислено је поручио недавно да иде из Бордоа, што је и логично кад се погледа да је ове сезоне одиграо само једну утакмицу првенству.

Бордо сигурно неће пустити Гајића без одређеног обештећења, али не може да очекује зараду.

Могуће је да дође и до споразумног растанка између играча и клуба, што би му затим донело бољу годишњу зараду у новој средини.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BRZINA i PRESING
Bitno je da li je on BRŽI od Stojkovića i da li može da igra PRESING !
Sima sever
Ako dovedu Gajica treba i Antonova. Oni su strasan tandem.
Pogba iz Ugande
Ivice reaguj i otimaj! Zvezdasi Partizanu uzeli Petkovica, Rendulica, Orlandica, u kosarci Rakicevica, red je za rematch.
Leatherbelt
Sta ce Zvezdi toliko igrac? Doveli su Vulica, Vidica, dovode onog iz Borca, hoce Ivanica, sad Gajica, mnogo je to. Da ne planira Zvezdica da napadne cetvrtfinale LS? Ahahahahaha.
Boaci u 85om
za vas smo licno REAL MADRID i u fudbalu i u kosarci, a vi lepo aj istupajte iz lige i sibe u vas maticni zagreb gde ste i nastali!
Sandokan
Nece moci, Gajic stize u Partizan, ponuda vec poslata.
dukadi
rece navijac ciji je klub dozivio najubjedljiviji poraz u evropi ove sezone.. 6:1, malo li je momak?
@Sandokan
hahahah oce oce, eto ga bas trci da zaigra za JSD Kantu od kluba koju buse svi zivi kako hoce i kad hoce!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.