Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда без репрезентативаца: Крстичић отишао, иду Родић и Јовичић

Бранко Јовичић, Милан Родић и Вујадин Савић могу да иду у случају адекватне понуде
ФОТО: В. Марковић

Печат зимског прелазног у Црвеној звезди могао би да постане одлазак сва три играча који су у историјској јесени, обележеној учешћем у Лиги шампиона, добијали позиве селектора Србије Младена Крстајића.

Ненад Крстичић се преселио у АЕК, а очекује се да се до краја јануара у иностранство врате Милан Родић и Бранко Јовичић.

За сада нису добили адекватне понуде и појавиће се у петак на прозивци шефа стручног штаба Владана Милојевића.

И то није све кад су у питању одласци повремених репрезентативаца из Црвене звезде, јер је Вујадин Савић био несуђени учесник Мондијала.

Повреда је стопирала високог дефанзивца баш кад је Крстајић проценио да је потребан Орловима. Заменик капитена чека да се Трабзон договори за обештећење са српским шампионом, али више нису велике шансе да се то и догоди.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Eto svi će da odu iz CZ i onda će Partizan biti prvi, u stvari treba još i iz Radničkog i još par klubova i eto njih....
Marko
+15 JE POMOC SUDIJA A -15 NEMOC PARTIZANA,HE,HE,HE,CAK I DRUGI TIM NA +6 OD PARTZANA I NJIMA POMAZU SUDIJE ...SRBSKO PROKLESTVO PREKO KOMUNISTA SE NASTAVLJA.... KRALJESTVO I PROPALA DRZAVA NISU ISTO...ZAR NIJE TAKO?
Dule
LS je nas cilj
ANALIZA
Terza ce da POJACA tim za LS ovaj sastav je prejak za nasi Superligu
Goxi
A sa cime?
Прикажи још одговора
ANALIZA
Novi klub treba dobro da odresi kesu da bi kupio Branka
Dzon
I cemu sve ono sto smo postigli, kad se opet vracamo nekoliko koraka unazad? Napravimo dobar tim, zaradimo novac...Umesto taj novac da iskoristimo da tim istim igracima dajemo vece plate, da ostanu i da stvarno podignemo Zvezdu kao klub! Ovako, igraci izdominiraju, uprava jedva ceka na njih da zaradi...Dakle stara prica, iz supljeg u prazno. Volim moju Zvezdu ali takav sistem rada nicemu ne vodi, samo puni dzepove celnika. Sebicno prema svakom navijacu Velike Crvene Zvezde!
Sloba Delija
Nemoj da brineš, sve ovo je proces selekcije igrača koji su imali sezonu iza sebe i pokazali su koliko su konkurentni - ne u našoj ligi, već u Evropi. Zadržao bih Rodića i eventualno Savića ali dobro je što je Krstičić otišao (ima znanje ali je spor i nekonkretan u defanzivi) i nije veliki hendikep ni odlazak Jovičića (on opet ima brzinu i agresivnost ali ne učestvuje u građenju igre). Da bi imali nekakav rezultat u Evropi, igrači na njihovim pozicijama moraju biti kompletniji. Naravno pitanje je da li će se takvi i nači i da ii će njihove zamene biti bolje ali taj rizik uvek postoji u fudbalu. Biće to sve ok, Miloje i ova uprava znaju da rade svoj posao.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.