Почетна / Фудбал / Супер лига

Јовановић и Бошњак се вратили у Партизан

Тандем је словом летошњих договора требало да проведе целу сезону на каљењу међу суперлигашима из Горње вароши и Новог Сада, међутим, одлучено је да се шест месеци раније појаве у Хумској
ФОТО: partizan.rs

У Партизан се враћају двојица бисера рођених 1999, јесенас на позајмицама: штопер Страхиња Бошњак (Земун) и крилни нападач Страхиња Јовановић (Пролетер)!

Тандем је словом летошњих договора требало да проведе целу сезону на каљењу међу суперлигашима из Горње вароши и Новог Сада, међутим, одлучено је да се шест месеци раније појаве у Хумској.

Бошњак је за Земун одиграо осам утакмица и провео на терену 464 минута, док Јовановић може да се подичи са 11 мечева за Пролетер (387 минута) и голом – у Купу Србије против Младости.

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Onaj koji se razume
Luka Cvetićanin koji je potpisao u avgustu profi ugovor sa 15.5god zatražio je ovih dana raskid ugovora na štetu kluba jer do danas nije primio ni jedan dinar.Jedan od najvećih talenata na Balkanu za koga se interesuju već sada M.United,M.City,Čelzi,Juventus,Real.M,Borusija.D će dobiti čiste papire na arbitraži i Vazura će biti direktni krivac što će Partizan izgubiti ogroman novac.
Pedja PFC
Prvo Joveljic je zelen i ne verujem da moze da vredi vise od 200.000 e plafon. Ja sam gledao Luka, Bosnja i Jovanovic su mnogo bolji igraci koji su se dokazali zato i kazem da ih treba obavezno zadrzati jer ce kasnije da vrede 100 puta vise i zato ih treba istrpeti narednih parsezona.
Djape CZ @ Pedja PFC
U ovom trenutku Joveljic vredi 327 miliona evra i Terza bi trebao da ga forsira kako bi mu cena skocila na 419 miliona evra. Kada se to dogodi Neimar i Ronaldo vredece po 75 miliona i Terza ce ih moc kupiti a CZ zaraditi nekih oko 280 miliona.
Прикажи још одговора
Karlo Veliki
FKP je na triju Radonjic-Pantic-Zivkovic, svi 96.g., izgubio bar 100 miliona evra. Doduse, tu si krivi i treneri prvog tima, jer nisu prepoznali potencijal i nisu bili sposobni na rizik. U ovom trenutku FKP opet ima vrhunski, ali nesto slabiji trio; Strahinja Pavlovic(2001), Filip Strevanovic(2002) i Cveticanin Luka(2003). Nazalost Mirkovic nije trener koji ima kapacitet da uklopi i razvija ovu trojku, a za njeno sazrevanje su potrebni igraci poput Zuke, Moreire i Diare. Svi ostali mladi igraci poput Kokira i ostalih nisu za FKP, vec za pozajmicu. Jovanovic, koji je brz i snazan, po meni bi trebao u Lucane ili tim koji igra na kontru, dok bi Bosnjak trebao da predje u vezni red i na pozajmicu u Spartak , ili drugi klub gde se mnogo trci kako bi izgradio borbenost obzirom da je spor..U ovom trenutku za klub bi bilo od znacaja da dovede Bogosavca i Lambulica, a od stranaca zadnjeg veznog i spica. Nikako skupe, vec borbene i izdrzljive mlade, zargonski receno one koji "grizu i ujedaju"..
Bane Kg @ Misa Tumbas
Covek se javlja zbog takvih kao ti koji sve kritikuje a nema bolje resenje. Koga bi ti doveo?
zero @ misa tumbas
Ipak si ti "misa tumbas".
Прикажи још одговора
Zole
Uprava Partizana ne zna gde udara, krajnje im je vreme da idu! Kako vas nije sramota da na silu cuvate fotelje, mislite da mozete tako doveka? Garantujem da bi bilo 7-8 hiljada svaku utakmicu kad bi najurili ove parazite, toliko su odbojni, arrogantni a veze sa zivotom nemaju, ne znam samo ko ih sastavi!
moma52
Dobar potez.Pogotovo za Bošnjaka.Dečko ima fudbal u malom prstu.Za štopera hendikep mu je visina,ali se nadam da će neko biti pametan i staviti ga na mesto zadnjeg veznog.Za klasu bolji od ovih koji se sada rotiraju na toj poziciji.Ima odličan pregled igre ,tačan dugačak pas,čita igru izvanredno oduzima lopte.E sad,da bi to pokazao mora da igra i to u kontinuitetu.Kako Iliev neki dan reče škola Partizana "izbacuje "bisere,umesto da ih zadrži,jer je nekako suludo iz škole izbacivati najbolje đake, a sportski sektor upravo ih poklanja svima ,a onda nema para da ih vrati(Bogosavac).Jovanović je nešto i dobijao prilike kod Đukića i ostao je nedorečen.Šta je sa Cvetičaninom,strašan talenat,potpisao ugovor,ali ga nigde ne vidim,ko zna neka mi odgovori.Voleo bih da ispred ili uz Bošnjaka vidim Daču Pantića.Tu bi smo zatvorili najbolniju ranu u timu,jer bi on imao više loptu u nogama "širi"teren i iznosio je i distribuirao,išao ka napred i uvek bio pretnja u šutu sa distance
moma52
Takav košta 3-5 miliona eura.
@moma52
Bosnjak ne zna nista
Прикажи још одговора
Pigeon
Nece se oni naigrati kod nas. Bolje da su i dalje ostali na pozajmicama. Ovo je potez uprave koji samo pokazuje da ne znaju sta da rade...Oni su panici, jer nikoga ne mogu da dovedu, kasa prazna, a naobecavali se...samo, ovo nece vratiti veru u njih, jer za to je mnogo, mnogo, kasno...vezara je obican trojanski diletant.
Пиши ћирилицом
Нажалост, шаховским речником, ово су сада изнуђени потези неспособне управе. Спискали паре од продаја на бесмислене трансфере, губе трофеје, не умеју да нађу спонзора ни да продају играча, играчи беже за џабе и клуб је означен као 'непоуздан', исисавају паре за странке и себе, улизују се комшијама јер сада је 'њихова ера' (која ће трајати док је ове власти), преживљавају од сезоне до сезоне уз лажна обећања, а за све што раде, дозволу им даје највећи навијач супарничког клуба и власник свега у држави. Сада се сабирају сви дечаци који иоле вреде како би се на пролеће пар њих исфорсирало за продају за голо преживљавање. До тада ћемо слушати обећања о 'врућем лету' и нападу на све трофеје, јер 'Партизан не уме другачије', бла, бла… Најдаље на лето продају се будзашто Марковић, неко од ових, Ђерлек, јер толико разјапљених чељусти ни богати клубови не би напунили... Једноставно, било каквом оптимизму, овде места нема.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.