Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда одбила понуде за Бена, Борјан сад најбитнији!

Милош Дегенек и Ненад Крстичић су отишли, можда ће и Милан Родић. Ту би требало да буде стављена тачка на растанке са стандарднима
ФОТО: ФК Црвена звезда

Управа Црвене звезде не узима у разматрање понуде из Кине и Саудијске Арабије за Мохамеда Ел Фарду Бена, није на продају и поред могућности да се инкасира око четири милиона евра.

Оваквим ставом руководство је дефинитивно одбацило варијанту драстичног слабљења тима и сада се формирање новог уговора са Миланом Борјаном намеће као главно питање.

Генерални директор Звездан Терзић на прозивци је поручио да у јуну неће бити одлазака најбољих, па је из тог разлога јако битно шта ће да се догоди до краја јануара.

Борјан ће бити голман Црвене звезде до краја сезоне и ту не постоји дилема, али много је непознаница око одличног чувара мреже кад су у питању дугорочни планови.

Разговори са управом око новог уговора нису одмакли, како сада изгледа све ће да буде пролонгирано за касно пролеће или рано лето.

Таква ситуација није у интересу руководства и стручног штаба, јер је идеја да се искристалише што више ствари око тима за европске квалификације.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Learn to play the Brazilian way
Treba naučiti naše igrače da igraju kao Brazilci i posle ih prodavati po višoj ceni.
Severa deo
Apsolutno nije tačno da ima ponuda za Bena! Ne znam koji je to klub tražio Bena posle onakvih katastrofalnih partija koje je pružio u grupnoj fazi LŠ! Prema ocenama strane štampe, Ben je bio jedan od najlošije ocenjenih igrača Zvezde! Nigde ga nije bilo, samo je dokazao da je ovo takmičenje isuviše zahtevno za njegove ograničene mogućnosti! To što je dao 17 golova u Srbiji u dve sezone ništa ne znači jer je 11 golova postigao iz penala!
Bekim
Neimenovani iz Kine, Čajna daly verovatno... nude 8 milki navodno za 31 g veterana!?
Crni Železnik
Što su odbili bre? Ja bi ih sve pustio da vratimo dugove i krenemo od nule sa domaćim i mladim igračima!!!
ccc
Znači boli te i zato što si crni ali i Železnik. Kako ne bi tamo stanuju vaši kompleksi. Kako to da niko od tvojih ne da nijedan podatak o parama koje ulaze i izlaze iz kluba niko od vas to ne pita jer svi znate da se kod vas pere i danju i noću.
@Crni Zelezni
Ti se ne pitas ni zasta(na osnovu komentara se vidii da si grobar i da ne zelis Zvezdi dobro, Zvezda ima mali dug i nece da rasproda tim jer joj treba za LS a LS donosi15 miliona to jest 7 miliona vise nego sto je Zvezda duzna) ziv mi bio i ovaj savet daj tvom partizanu
Oblo
Nema ponuda za Beva I Borjana
trnina
Uf kako se frljate sa državnim parama. Daće vama Vuči para toliko. da će te i posle odlaska SNS sa vvlasti uživati još jedno pet godina. koga briga što penzioneri žive sa penzijom od 150 eura,važno je da zvezdana stane na noge, jer to je srpski brend koji je dužan 60 miliona eura. Znam da će te teško objaviti moj komentar, kao što i dosad niste objaili puno mojih komentara.
Enky
Tolika zarada je terziceva izmišljotina bubne cenu jer zna od da ce od države nadoknaditi razliku i onda zvezdaši slave ili sami sebe teše.
Zoran CZZG
Jednostavno je šteta ako ti Žurnal nije objavio komentare...ovo još nikada nismo pročitali...stvarno šteta...toliko pameti na jednom mestu,ne susreće se često...kritike Žurnalu...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.