Почетна / Фудбал / Супер лига

Реконструкција стадиона Партизана од лета, држава улаже 15 милиона евра

Партизан сад још јаче може да се усредсреди на реконструкцију стадиона, подсетимо, Република Србија за то је обезбедила озбиљна средства (као и за здања у Нишу, Крагујевцу, Крушевцу, стадиону Црвене звезде)...
ФОТО: И. Веселинов

Држава је спремна да уложи 15 милиона евра. Изузетно смо јој захвални – истиче Владимир Вулетић.

Укључује се Милорад Николић:

Кад град усвоји детаљне регулационе планове, крећемо. Вероватно, од лета!

Црно-белима су се јавили и потенцијални инвеститори:

Да, компаније из Француске, Кине...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 22. јануар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kapetan
Taman da nas obesteti drzava za 27 godina bespotrebnog sudjenja ili da idemo tuzbom u Strazbur po pare birajte
Срећмна Нова 1945.
21. век, и даље комунизмом пркосимо.
Dule "Grobar"
Svojevremeno je jos Zeka Zecevic, kao gen.sek pokazao na TV odluku kojom JNA bez naknade prenosi stadion JNA u svojinu "Partizana". To sam licno video. Odluka je doneta jer se vec tada znalo da sledi raspad bivse Juge, pa su Tudjman i komp. najavili da ce traziti i deobu svega sto je finansirano novccem federacije (kao i JNA, dipl. predstvanistva i dr. sto je bilo svojina federacioje, a ne posebna imovina republika ;lanica federacije. Tada, kad je Naaelnik SSNO potpisao tu odluku,, prenos svojine bez naknade, kao pravni posao bio je legalan jer se tzv. drustv. svojina tako prenosila. Ovo je docnije osporeno od drzave Srbije, kad se cekala privatizacija klubova, pa je drzava ocekivala svoj deo "kolaca". I "Zvezdu" je kao i "Partizan" osnovala drzava: nju savezni SUP -*Krcun", a "Parttizan" je osnovala JNA (generali). Dakle, novcem federacije. Inace, osnivaci "Zvezde" imaju veze s cetnicima onoliko koliko su ucestvovali u njihovom gonjenju i hvatanju., sve do 1949. To je jedina istina.
zorge
Na predlog generala Spirkovskog odluku o prenosenju vlasnistva nad stadionom potpisao je general Veljko Kadijevic.
Rašo
Ne znam odakle tolio malicioznosti od strane zvezdaša.Oba kluba funkcionišu po istoj matrici i nema trunke razlike.Ima razlike.Mirko Marjanović je uložio u infrastrukturu kluba a Vučić pegla dugove koje su napravile vaše bajne legende.
Луциано
Шта се Цигани трпате тамо где вам није место. Оснивач вам Крцун убица Срба шеф голог отока име вам дао Енвер Хоџа .ознаке и УДБ-а су вечити власници клуба од бугарчића Драже Марковића стане Доланца Радмила Богдановића удбаша аркана .рудну ренту Србија је дала русима за 3% а заузврат да дају циганском клубу 5 мил.еу год..иначе у Русији плаћају 6%. Цигански клуб испаде четнички а основали га бољшевици убили највећег Србина ђенерала Михајловића .људи без морала .и такви се нашли да моралишу .мењају историју лажу краду отимају .никада нису били спортски клуб већ ЧЕДО! полицијско.свска власт се качи затај клуб јер могу да манипулишу људима без морала. Сто пута поновљена лаж постаје истина .тако су фашисти лагали свој народ. И ово око стадиона је измишљена прича јел се око помоћи државе стадионима у Србији крије много већа превара у поклањању пара циганском ЧЕДУ !. У ИЗНОСУ ОД КОЈЕГ ЋЕ СЕ ВРТЕТИ У ТЛАВИ..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.