Почетна / Фудбал / Супер лига

Дејан Георгијевић се вратио у Партизан, на позајмицу

Друга аквизиција црно-беих у зимском прелазном року је Дејан Георгијевић
ФОТО: Н. Неговановић

Дејан Георгијевић је стигао из мађарског Ференцвароша на једногодишњу позајмицу са правом откупа уговора. Носиће дрес са бројем 14.

Георгијевић је повратник у табор црно-белих, пошто је још септембра 2011. године први пут прешао у Партизан из Земуна као дечак од 17 година. Тада је одиграо десет утакмица и постигао пет голова.

Следеће године је уступљен Телеоптику, где остаје до 2014, а затим наставља каријеру у Спартаку из Суботице (2014/15), Инђији (2015/16), Вождовцу (2016/18) и Ференцварошу од фебруара 2018. до преласка у Партизан.

Дејан игра на месту центарфора и приликом првог доласка у Партизан стручњаци су били уверени да ће заједно са момцима из Партизанове генерације 1994 (Нинковић, Лазар Марковић, Митровић...) бити носилац игре у новом клубу следећих неколико година.

Но, није му се дало тада, али се надамо да ће овог пута показати оно што су још тада неки тврдили, да је центарфор екстра класе. Медијима га је представио Ивица Илиев.

Дејан Георгијевић изјавио је да је веома срећан што се вратио кући, признао да је имао и других понуда, али да је његова жеља била само да обуче црно-бели дрес.

Много сам срећан због повратка куæи. Хвала и људима из Ференцвароша што су ми ово омогућили, али и управи Партизана. Надам се да ћу им се одужит головима – изјавио је некадашњи јуниор црно-белих, који је пре одласка у Мађарску пружао одличне партије у дресу Вождовца.

Он је задужио црно-бели дрес са бројем 14, како је навео, због идола Тијерија Анрија. Према његовим речима у Ференцварошсу је имао доста проблема са повредама.

Нисам имао среће. Али, сад сам у Партизану, дуго сам био члан овог клуба, знам како дише. Надам се головима, али најбитније је да Партизан побеђује – поручио је Георгијевић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

CRNO BELI BISERI
Novi bombašev bumerang... ajd, sad vraćaj Trajkovića, i on je slobodan.
Гробар54
Овај момак,до сада није добио шансу у Партизану,клубу који обожава и који га је створио!Ред је да одигра,а ја се надам,да ће то бити одлично.Морамо, са већим поштовањем, да дочекамо нове играче и да верујемо у њих.А не да их одмах омаловажавамо!
Pigeon
Ma pusti bre, to neki klinci, to bi samo da pljuje, fudbal u zivotu nisu ni videli kako izgleda uzivo...Kao da smo drzavni bankomat, pa svakom da se ispuni zelja, a kada im vidim zelje, kunem se u Ilieva...Oni bi da dovedemo Mbapea ili De Brojna, a verovatno bi i Nejmaru nasli neku manu...Svi kojima se ne svidja predjite da navijate za ove muljatore preko brda. Pa cete onda biti zadovoljni sa kafama, muceima, retardinjima, Stojiljkovicima, Samuilima, malezima...
Alex Renfroe
Pogresan Dejan je pozajmljen, trebalo je uzeti Drazica.
Madjionicar
Jel iko skontao Ilievu drzanje, to jest polozaj glavu u ovim slikama sa promocije? Sve i jedna – nos u nebesa, sto ono kazu. Covjek je klasican slucaj narcisa, a kao i svi narcisi nema ama bas ni jednog razloga da toliko visoko misli o sebi. Cak je i kao igrac bio najobicniji prosjek.
Che
Partizan je trebao do dovede Vukadinovica iz Zemuna. Visok, snazan, brz i odlican u igri jedan na jedan. Ovako nam stizu neki kilavi, kenjkavi i mlohavi.
Pigeon
'Ajde, bre...pljujete po svakom igracu koga dovedu, a ti bi tog Vukadinovica koji je ispod proseka domace lige, onaj bi tamo nekog drugog isto iz lige, onaj nekog treceg...Pustitte bre, Ilieva da radi. Citam o nekom nagomilvanju. Nije nagomilavanje, nego popuna rostera, jer nas je kratak roster i kostao mnogo izgubljenih bodova jesenas. Povredili se Jankovic i Tosic, onda Djerlek, Sehovic i Scekic i odnah problemi...Sada to u Partizanu resavaju, bice za svako mesto konkurencija, mada sto se tice ovog igraca slazem se da nemam poverenja u nekoga ko nije mogao da igra u Madjarkoj, ali secam se i kakav je bio kod nas u mladjim kategorijama, a i kasnije...Pa, sto da ne probamo?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.