Почетна / Фудбал / Супер лига

Астана хоће Кафуа

Црвена звезда би могла да смањи трошкове за пролеће растанком са Бразилцем који није испунио очекивања
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Императив управе Црвене звезде је да се трошкови за пролећни део сезоне смање растанком са Џонатаном Кафуом, а од јуче су и шансе за такав епилог веће.

Казахстански шампион Астана заинтересован је да ангажује Бразилца и преузме позајмицу од Бордоа. Како би се то реализовало, клуб чији су чланови Срби Антонио Рукавина и Ненад Ерић мораће и да покрије обавезе плате за крилног нападача јер он нема намеру да прави било какве попусте по питању финансија.

Планови Астане око ангажовања Кафуа озбиљнији су од позајмице до лета, јер на пролеће тек почиње првенство. Имају искуства у ангажовању скупих странаца, а за Џонатанову верност до јуна мораће да одвоје 350.000 евра. У случају да преговори буду успешни, Бразилац би се придружио новим саиграчима на припремама у Дубаију.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirce
Pitali Duska Radovica zasto nije navijao kao srbin za Zvezdu, odgovorio je ne podnosim praziluk.
o.O
Taj berač banana je bio standardna rezerva punih 12 meseci u Bordou, francuskom prvoligašu koji se bori za opstanak. Znači, ako je to klub iz donjeg dela tabele francuskog prvenstva taj klub nije bolji od najboljih naših timova, jer objektivno gledajući Francuska ima 3-4 jako dobra tima ostalo su boranija odnosno čist prosek. Znači taj berač banana je došao na pozajmicu u Zvezdu, kao standardna rezerva, iz tima koji je slabiji od Zvezde! Ovi zvezdini “stručnjaci” koji dovode “kapitalce” su potpuno dezorijentisani ili to rade namerno iz lukrativnih razloga!
šteta
Šteta, majstor kojem u je trebalo vreme. Morao je više da igra. Da zna fudbala pokazao je baš protiv nas kada je igrao za Ludogorec, jedan od najlepših golova na MAri iakda.
Zenga
Da, da, jaki je to majstor kada je bio rezerva u Bordou jednom od najlošijih francuskih prvoligaša. Milojević, mu je dao šansu na 9 utakmica a Kafu nam je pokazao zašto je bio rezerva u Francuskoj! Ali, u isto vreme Milojević nije dao šansu čak ni pola sata Jevtoviću I Melegu a ovome “kapitalcu” je dao punih 9 utakmica! Ima li ovo logike?! Joveljiću je dao šansu na 4-5 utakmica., na apotekarsku kašičicu, u zaustavnom vremenu i ovaj je postigao 4 gola, ali je zato davao šansu šakom I kapom onom rezervisti iz kineske lige, koji nije imao blage veze u LŠ a hteo je da ide samo u Englesku! Ko zna u kojem svetu živi taj rezervista iz Kine?! Na kraju Pavkov je dokazao nevernim Tomama iz zvezdinog rukovodstva da je misaona imenica za tog rezervistu iz kineske lige!
Piksi iz korenera
Samo je kod nas u odbrani tada igrao Renudla i FIbel???
Pedja
Moze, vodite ga odmah. Ujedno Zvezdi opomena da vise nijednog igraca ne uzima na pozajmicu. Ako ne mogu da kupe nekog ili dovedu, ne uzimaj na pozajmicu. Ko god dodje tako, uopste nije zainteresovan da se zalaze, trci, jer ocekuje da po isteku pozajmice ode.
kralj_brzina
Nije tacna izjava. Ovako nas je kostao a da smo ga doveli na ugovor onda bi nas tek kostao.
samo jedan od pucnjeva u prazno
Koji je to promasaj!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.