Почетна / Фудбал / Супер лига

ЕКСКЛУЗИВНО - Саша Ћурчић: Заборавите оног Ђанија!

„Сад сам нови човек, посвећен послу неколико година уназад у Кристал Паласу“
ФОТО: Приватна архива

Дуго се није знало где је и шта ради Саша Ћурчић, некадашњи репрезентативац и велика звезда Партизана, Болтона, Астон Виле и Кристал Паласа. Шоумен на трави и ван стадиона, миљеник новинара и непресушна инспирација. 

И, пре неколико дана ненадано је осванула вест да популарни Ђани 13. фебруара стиже из Лондона, ни даље ни ближе, него у Врање!  

Старо познанство с председником Динама Драганом Антићем учинило је да напусти посао тренера у млађим категоријама Кристал Паласа и пријатељу помогне у стручном штабу.

Молио бих да не причамо о мојој прошлости – инсистира Ћурчић. – Заборавите Сашу Ћурчића из тог времена, сад сам нови човек. Тренер који жели да ради од јутра до мрака. Верујем у рад, томе сам посвећен неколико година уназад у Кристал Паласу.

Откуд баш Динамо из Врања?

Нисам могао да одбијем великог пријатеља и алфа и омегу Динама, Драгана Антића. Прихватио сам позив и враћам се где и припадам, у моју Србију!

Кад?

С обавезама у Кристал паласу завршићу 9. фебруара и одмах кренућу пут Србије. Већ 13. фебруара ступићу на дужност тренера, а дан после је мој рођендан. Али без великог славља, мени је рад на првом месту.

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

asfasfsfa
ahah ma da. jednom djani, uvek djani.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.