Почетна / Фудбал / Супер лига

Мирко Иванић: Желео сам искoрак у каријери, био је прави тренутак за Звезду

Нови фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић рекао је да је у редове црвено-белих прешао јер је желео искорак у каријери и истакао да је спреман да носи грб великог клуба као што је Звезда
ФОТО: В. Марковић

Срећан што сам задужио дрес великог клуба. Једва чекам да се придружим саиграчима, да се полако уклопим у екипу и да се навикнем на захтеве стручног штаба. Не могу да дочекам прву утакмицу – рекао је Иванић на представљању на стадиону „Рајко Митић”.

Досадашњи фудбалер БАТЕ Борисова потписао је уговор на три и по године са Црвеном звездом, а у новом клубу носиће дрес са бројем осам. Иванић је открио шта је било пресудно да дође у Љутице Богдана.

Пресудило је то што сам желео искорак у каријери. Увек сам се водио тиме да је битно изабрати прави тренутак за тај корак, исто као што је било када само отишао у БАТЕ. Тада сам био спреман за то, сада сам исто тако спреман да носим грб овако великог клуба – рекао је он.

Офанзивни везиста је прошао припреме с бившим клубом и спреман је за све изазове са Црвеном звездом у домаћем првенству и Купу Србије.

Спреман сам да дебитујем. Осећам позитиван притисак због трансфера, познат ми је тај осећај и сигурно ћу знати да се изборим и да се носим са великим очекивањима... На шефу је да одлучи на којој позицији у везном реду ћу играти, видећемо. Мени је најбитније да играм, да се прикључим екипи и уклопим што пре. На мени је да радим и да чекам шансу – рекао је Иванић.

Спортски директор Звезде Митар Мркела рекао је да верује да ће Иванић бити огромно појачање за црвено-беле.

Мирко Иванић је наше последње зимско појачање. Сви који волимо фудбал доста добро га познајемо. Добили смо играча у најбољим фудбалским годинама који може да покрива више позиција у везном реду. Има велико искуство играња у Европи, верујем да ће бити огромно појачање и да ће донети доста успеха Црвеној звезди – рекао је Мркела.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ne smatram da je kraj sveta niti da ce grobari proganjati Mirka Ivanica negde po "Djenovi" zato sto je presao u CZ. Covek od svojih nogu hrani porodicu i otisao je tamo gde ima vise koristi. Ako jednog dana pri kraju karijere pozeli da dodje u Partizan siguran sam da ce biti docekan rasirenih ruku. To sto nije u Partizanu nije kriv on vec ova Uprava koju vise ne podrzavaju ni oni sto dolaze na stadion.
мали мусави мандов
Куме Терза, биће овај добар грејач за клупу, да нам се наше звезде не пре'ладе... ако не, одма да га шаљеш у Графичар да се кали.
Pobednik il pokojnik
Neko ume da se izbori sa ovakvim iskusenjima, neko ne moze da se odupre i odoli novcu. Nije vise ni od kakvog znacaja to sto je ranije navijao za Partizan ili igrao za Novi Sad. Otisao je za parama i tu je tacka. Niti Partizanovcima trebaju emocije prema takvima, niti njemu treba podsecanje na te stvari. Ko je spreman da se odrekne i samoga sebe zarad para, ne zasluzuje moje vreme, energiju niti zivce. Komentari o toj temi su uzaludni i ne vode nikuda. Putuj igumane. Kajanje ostavi za stare dane.
007
ću ćeš će ćemo ćete će ko je gledao seiju na rtb razumeće berzan je još bio mali a ćomi nije bio ni u planovima
Hmmm
Za sve Grobare pitanje? On je necovek jer je dosao u Zvezdu, a Stojke gospodin. Sto izjavi da nema tih para za koje bi dosao u s .. Partizan, aposle 3 meseca potpise za isti?Strasni ste...
Knego
Stojke je došao u Partizan kad ga drugi nisu hteli jer su smatrali da je golman prosečnih kvaliteta i da imaju bolje golmane u ekipi .
Veselo drustvance majora Gaspara
Oprosti,sa kim si ti u svadji? Sa tastaturom,monitorom,samim sobom,sa usisivacem... Pratim ovaj forum i koliko vidim,navijaci Vojvodine mu zameraju prelazak u Zvezdu,gde ti vidis Grobare u ovoj prici da bi "postavljao pitanje"!? Evo,ja prvi sam pre neki dan napisao komentar sa pocetnom recenicom: "U cemu je problem sto je Ivanic potpisao za Zvezdu?" Daj bre majstore,to sto bi ti zeleo da Grobari kmece sto je potpisao za Zvezdu i realnost su dve razlicite stvari. Mislim,glupo je da ovde fantaziramo i lazemo po forumu. Pa makar i navijali za Zvezdu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.