Почетна / Фудбал / Супер лига

Гомеш: Тренер има стрпљења за нас

Партизан је у суботу као гост победио Бачку са 3:0, у утакмици 22. кола Супер лиге Србије. Голове су постигли Немања Нколић, Рикардо и Горан Закарић
ФОТО: В. Марковић

Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш рекао је данас да је екипа показала заједништво у утакмици са Бачком и да је задовољан победом и голом у том мечу.

- За сваког нападача, као и за целу екипу голови су важни за самопоуздање. Посебно што смо изашли из припремног периода у којем смо играли различите утакмице. Тај период је важан за уигравање и тактику, а потом и за све оно што следи у првенству, што смо спровели у дело већ у првој утакмици. Драго ми је да смо показали заједништво и да смо се у листу стрелаца уписали и ми нападачи, али и Закарић, што је резултат заједништва - рекао је Рикардо за клупски сајт.

Партизан је у суботу као гост победио Бачку са 3:0, у утакмици 22. кола Супер лиге Србије. Голове су постигли Немања Нколић, Рикардо и Горан Закарић.

- Нисам ове године постигао много голова главом и овај ме посебно радује после савршеног центаршута Милетића. Тренер има стрпљења за нас. Ја се осећам добро и драго ми је да смо сада показали да смо зрелији и са више искуства у односу на прошлу сезону, јер смо прошли период припрема заједно, а и дуже смо заједно - навео је Рикардо.

По доласку у Партизан Гомеш је у "вечитом" дербију постигао гол против Црвене звезде.

- Приближава се, али пре тога имамо важну утакмицу са Пролетером. Важну, јер је наш заједнички циљ победа у сваком колу. Свака победа пре дербија нам даје самопоуздање да покажемо максимум управо на дербију.

Против Бачке играо је и 16-годишњи Филип Стевановић.

- Драго ми је што сам ушао у игру и уписао прве пролећне минуте у лиги. Дан када сам дебитовао, 9. децембра прошле године против Рада, никада нећу заборавити и све што ми се сада дешава доживљавам као благослов - рекао је Стевановић.

Он је рекао да му није тешко да се бори са искуснијим и физички јачим играчима.

- Могу да играм и 90 минута, али тренер најбоље зна како треба радити, с обзиром на моје године и искуство. Захвалан сам што имам прилику да радим са момцима и будем део Партизана о којем сам сањао одувек - додао је Стевановић.

Стевановић је оценио да је екипа играла добро против Бачке, али да су сви играчи "на земљи", свесни да се само рад цени и да једино рад доноси резултате.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.