Почетна / Фудбал / Супер лига

Станко Свитлица директор ОФК Бачке

На последњем састанку Извршног одбора ОФК Бачке донета је одлука да Станко Свитлица постане директор клуба
ФОТО: М. Кременовић

Реч је о изузетном човеку, иза себе има велико фудбалско искуство. Свитлица је потребан нашем клубу ради бољег функционисања, као и светлије будућности. На Станку не би требало да трошимо много речи, довољно је рећи да је осим изузетне каријере у домаћим и међународним оквирима, до сада успешно обављао и менаџерске послове. Убеђени смо да смо довођењем Свитлице направили прави потез и да ће резултати његовог доласка бити брзо видљиви – каже Лазар Вјештица, технички директор ОФК Бачке.

Одмах после ступања на дужност Свитлица је за наш лист објаснио разлоге доласка, односно повратка на стадион „Славко Малетин Вава”.

У Бачкој сам доживео пуну афирмацију, била ми је у срцу и кад сам био члан познатијих и признатијих екипа. Радовао сам се сваком њеном успеху, а тешко сам примао сваки неуспех. И раније сам имао понуда да обављам функцију директора, али је из различитих разлога нисам прихватио. Пристао сам да дођем на позив мојих дугогодишњих пријатеља из клуба, верујем да ће даље ићи баш све како смо се договорили.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Plavogardista
Pa ovo nema nigde u Srbiji a verovatno nema ni u svetu. Bačka je jedini klub koji ima više direktora od zaposlenih :) a parodija da bude još veća, tehnički direktor “predstavlja” generalnog direktora :) gde je Uprava?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.