Почетна / Фудбал / Супер лига

Од четвртка продаја карата за вечити дерби за Гробаре, сви ће бити смештени на југу и у два „кавеза” до југа!

Продаја улазница за 159. „вечити” дерби фудбалера Црвене звезде и Партизана, за навијаче црно-белих, почиње у четвртак
ФОТО: В. Марковић

Како је саопштио Партизан, три групе његових навијача биће смештене одвојено. Сектор 1 одвојен је за навијачку групу „Забрањени”, сектор 7 за групу „Партизановци”, док су сектори 3-5 на југу одређени за навијачку групу „Јужна трибина”.

Цена улазнице је 500 динара, а продаја почиње у четвртак од 10 часова на благајнама на стадиону у Хумској и трајаће до 18 часова.

Такође, од четвртка карте се могу купити у Тикетлајну у Булевару Милутина Миланковића 1, од 10 до 18 часова. У петак на истом месту продаваће се од 9 до 18 часова.

Улазнице је могуће резервисати путем сајта www.ticketline.rs или телефоном на број 011/20-30-570.

На дан утакмице улазнице ће се продавати искључиво на благајнама стадиона Партизана од 10 часова до почетка меча. Утакмица се игра у суботу 2. марта на стадиону „Рајко Митић” од 18 часова.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

?!
A gde je prostor za najluđu frakciju "Vređalice"-zapad??? Trebalo bi i čuvena grupa frakcija-atrakcija da ima svoj kavez. Sviđa mi se njihova himna: Mali kavez tri sa tri, u kavezu tu smo svi, Tegi, Panta glave lude, šta će biti neka bude

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.