Почетна / Фудбал / Супер лига

Николић одбрусио Лазетићу да га мења, овај га „послушао”, бахати центарфор Партизана потом разбио стакло!

Према сведочењу навијача стационираних иза Партизанове клупе, тренер гостију Лазетић је у једном тренутку сугерисао Николићу да се боље креће и више „нуди”
ФОТО: ФК Партизан

Уследила је непримерена реакција Николића, који је тренеру одговорио да га замени, ако му смета. Лазетић је моментално послао Тошића да уђе у игру.

Бесан због тога што је већ после пола сата замењен, а није Лазетића у одлуци поколебала ни асистенција за гол, Николић се понео још једном крајње неспортски.

Напуштајући терен на путу ка свлачионици, Николић је разбио стакло на вратима, на излазу из тунела.

Коментари43
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zagorska 32
raspad sistema u hrvatskom klubu!
Lone Wolf
Mene samo zanima koliko će biti kažnjen!
Veselo drustvance majora Gaspara
Prebrojao sam,bukvalno isti broj komentara na ovoj vesti,kao cela prva stranica vesti o Zvezdi (10 clanaka!). Ocigledno da je potez ovog coveka privukao istu paznju posetilaca ovog foruma,kao rodjendan Zvezde,obaranje nekakvih njenih rekorda i produzavanje ugovora nekolicine prvotimaca zajedno! Veoma zanimljivo. Da se razumemo,momak se ponasao krajnje dripacki,potpuno opravdavam potez Lazetica. Zasluzio je i crveni karton u derbiju i meni licno je krajnje antipatican sa svojim ponasanjem. Ali gospodo Grobari...imam osecaj da nam neko baca kosku ili udicu ako vam se vise svidja. I da se to ne desava prvi put. A vi razmislite treba li je zagristi.
Zaljubljenik u sport
Neverovatno bezobraznim ponašanjem leči komplekse i pokušava da stavi u drugi plan svoje neznanje koje pokazuje na terenu. Mesec dana košenja trave mu ne bi škodilo da malo ohladi glavu i da se bar vidi od njega neka korist
mix
Paun sa severa Backe nije razumeo gde je, u kojem klubu je?! Nije mu ovo Spartak, on prvo to mora da shvati i prihvati. Pa ni Sasa Ilic ne moze da glumi zvezdu, niko u Partizanu. Sveti dres je prva zvezda Partizana!! Inace, drago mi je da je tako vaspitno reagovao Lazetic, bas mi je drago. Da se razumemo, dobar je igrac mali Nikolic, nije cfor , ali dobar je kao povuceni cfor i tu se snasao i u poslednje vreme zasluzeno je u timu kao starter. Medjutim, umislio je momak da je nezamenljiv, a to je greska. Ono sto mi se ne svidja u njegovoj igri je gubljenje u igri, prepotentna setnja igralistem umesto da trci kao zvrk u svojoj zoni odgovornosti u sklopu taktike koju mu trener odredi. To mora da promeni i to mu je Lazetic i prigovorio.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.