Почетна / Фудбал / Супер лига

Вазура за Журнал: Нећу о тренеру, директора тек нећемо брзо да изаберемо!

Позив из редакције Спортског Журнала Милоша Вазуру је затекао при повратку из Крушевца, у добром расположењу: Партизан је савладао Напредак и изборио пласман у полуфинале Купа Србије
ФОТО: И. Милутиновић

Генералном директору црно-белих Милошу Вазури, логично, поставили смо питање: расту ли после убедљивих 4:0 Жарку Лазетићу шансе да буде инаугурисан у шефа струке Парног ваљка?

Нећу о тренеру! Ништа пре понедељка...

После одласка Ивице Илиева остало је упражњено и место спортског директора...

Директора тек нећемо брзо да изаберемо...

Функционер црно-белих осврнуо се и на инцидент под Багдалом: сукоб Жарка Лазетића са нападачем Немањом Николићем:

Видећемо... Решиће то они у свлачионици... Велика је нервоза...

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
najjaca slika , zivota mi :) Ilijev hipnotise Vazuru !!! sto se tice teksta..."On nece o treneru I direktoru" !!! pa on treba da uzima onu nezasluzenu platu I cuti . On da odlucuje o necemu ??
Drula
Ti sa bilo kojim sportom nemas blage veze Milose. Objasnit ti javnosti,kako to da ste za par poslednjih meseci uvecali dug za citavih 10 m e,jer jos postoji na YT snimak,i snimci koje sam ja skinuo da nebi slucajno bili uklonjeni pa da ih mogu ponovo postavit,gde vi odrecno kazete da je dug 12 m e,i da je sve transparentno i nikome se nista ne duguje a videsmo i cusmo Vucelica,da je dug oko 22 m e,i da su prekjuce isplacene januarske plate a sada je polovina Marta. Zato i ne cudi zahtev Saleta Ilica, da uvid u poslovanje FK.izvrsi neovisna RK,kako bi se znalo koliki je minus FK, i on bi tek pod tim uslovima preuzeo neku sportsku funkciju. Sve se Milose, zna kog ste igraca koji je bio u Partizanu pre polovine Dezembra 2014 i za koliko prodali. Sve se zna i postoji ziva izjava I.Maricica, clana UO,kolika su potrazivanja FK.od stranih i domacih poverilaca pre vas. Vi o tome cutite,misleci da je javnost blesava i da nece sve relevantne dokaze protiv ove nekompetentne uprave sacuvati.
Kastig
Naravno da neće direktora kao što je S. Ilić koji je tražio da odmah stupi na scenu nezavisna revizorska kuća.
Pigeon
Pa, znas tesko da neko kritikuje ovo rukovodstvo kao ja, ali neke stvari stoje, a neke ne. Po meni gresi su im udvoricko ponasanje, nesposobnost da zastite Partizan od narastajuceg aparthejda, los izbor trenera (dvojicu za redom), nesposobnost da se dogovore sa navijacima i nekako prevazidju te podele medju njima...Ima i pluseva, naravno, konacno je stadion nas, osvojeno je nekoliko trofeja, igralo se prolece u Evropi (mislim da je moglo i vise). Sto se duga tice, meni nije jasno da pojedinci kao da ne znaju da citaju ili jednostavno to ne zele. Jasno je receno da je snajder ostavio dug oko 14 miliona plus neka neresena pitanja oko pojedinih transfera (pazi, to su stvari od pre skoro desetak godina) koje smo mi sve pogubili, pa posto smo pogubili morali smo i da placamo. Tako da je sa tim dug narastao jos za tih 7-8 miliona.. . Slazem se sa Ilicem da se izvrsi presek finansijskog stanja i da konacno znamo sta je i kako je, ali daleko od toga da sam za to da Ilic bude sportski direktor.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.