Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан још није промовисао новог тренера: Краће чекан и Јокановић!

Управа црно-белих у раскораку око „рекордног” одабира тренера: Лазетић и Столица (још) без консензуса
ФОТО: М. Рашић

Партизан ни 10 дана после оставке Зорана Мирковића није пронашао његовог наследника?!

Навијачи црно-белих, „дебело” заголицане маште – ко ће да буде нови тренер, с разлогом све чешће постављају питање: шта / ко се чека?

Чак и да се потез управе, затечене Батиним одласком, о стављању Жарку Лазетићу префикса в.д. за мечеве с Напретком и Спартаком може сматрати и логичним, у то се никако не уклапа „бесконачно” одуговлачење са избором после половичног учинка доскорашњег Мирковићевог асистента – пролаза у купу и новог неуспеха у првенству.

У оваквим, трусним ситуацијама увек је занимљиво отшкринути архиву...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 22. март. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Najpametnija stvar koja moze u ovom momentu da se uradi je da se ostavi Lazetic. Ne zato sto je Lazetic neko rjesenje nego zato sto je ova sezona vec unistena i nema logike da se dovodi i TROSI novi trener kad covjek niti je selektovao ovaj tim niti je sa njim prosao pripreme. Objektivno, koje su sanse da bilo koji trener u ovom momentu uradi nesto sa ovim i ovakvim Partizanom? A onda, drugo pitanje, koje su sanse da cemo ovako samo ispucati jos jednog trenera koji bi mozda u nekim normalnijim uslovima mogao da bude uspjesan, pa sto da ne, cak i rjesenje na neke duze staze? Znaci, ako usporedimo te procente, kolika je sansa za jedno i kolika je sansa za drugo, svako ko iole razmislja o necemu ce doci do zakljucka da se sa angazovanjem novog trenera ne treba zuriti. Pri tom, ponovicu i ovo, Stolica NIJE rjesenje za Partizan. Ako nas je Mirkovic unazadio, a jeste, Stolica ce nas tek unazaditi, a onda ne samo da gubimo ovu sezonu, nego cemo izgubiti i sledecu sto je jos veca katastrofa.
Djeneral Draza
Izgleda da se opet nesto razvlaci sa Stolicom ili on bas nije voljan. Meni se nekako cini da se ovaj vas Trio fantastikus nesto pogubio i da ne mogu ni izmedju sebe da se dogovore. Ova ideja g. Zola je bas dobra, ali tesko ostvariva u ovom trenutku, da oni napuste skockani Maribor i udju u ovaj haos u Partizanu bez ikakvih garancija- bas tesko. Jedino ako na celo zasedne neki politicar sa jakim pozicijama u vlasti i da moze zavuci ruku u neku kasu, pa da na brzinu na leto preslozi Partizan, u suprotnom ne morate se ni sekirati koji cete biti, jer u ovakvom stanju bolje da i ne idete u Evropu. Mozda je realnije nekog mladjeg trenera tipa Krunica. Sve zavisi od para. Pozdrav svima.
Mosquito @ Djeneral Draza
Djenerale izgleda da volis PARTIZANE. Sto bi mi Srbi rekli doslo ti iz dupeta u glavu.
Marko
Cekaju naredjenje "odozgo". Znate na koga mislim...Koji crni fudbal u Srbiji, budimo ozbiljni. Mi smo jedno ne civilizovano drustvo koje nije u stanju ni sport da odrzi na nivou da ne bude duboko korumpiran od strane politike. Presvetli je postavio svoje ljude u Zvezdi i PArtizanu i radi sta mu je volja. Navijace Partizana je podelio u 3 grupe da slucajno ne bi postali grupa koja ce mu se suprostaviti i to je to. MA...sve je to propast...
vagrant
Sve dok ova dvojka ne ode iz kluba, tesko da ce se neko poznato ime prihvatiti neke funkcije u sportskom sektoru. Kako da se neko prihvati posla, kada mu nad glavom stoje dve stetocine?!
Zdraka
Mislim realno da je najbolje rešenje za novog trenera da se postavi Ješić a za sportskog direktora Vermezović .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.