Почетна / Фудбал / Супер лига

Јунак Напретка, Никола Петровић: Нећу о Партизану, размишљам само о Напретку

Коначно су Крушевљани уписали прву победу у 2019. и постигли тек други гол, први под Багдалом, али прелеп и вредан велика три бода
ФОТО: Н. Неговановић

Ђорић је првенцем у Напретковом дресу продужио Партизанову агонију и обезбедио наставак шампионата у плеј-офу.

Траљаво су Чарапани кренули овог пролећа и да им није било голмана Петровића, који је на претходна три првенствена сусрета на домаћем терену био играч утакмице, питање је да ли би опстали на шестом месту, које – као да су капарисали.

Против Спартакa, па Војводине, минуле недеље и Партизана, спустио је „ролетну” испред гола, фантастичним интервенцијама излуђивао противничке нападаче, бранио зицере, Рикарду Гомешу чак и пенал!

Ништа од свега не би било без помоћи саиграча. Леп је осећај кад те хвале, прогласе за најбољег, али најважније је да смо коначно победили, пробили психичку баријеру – истиче чувар Напреткове мреже Никола Петровић.

И док многи у сличним ситуацијама имају помешана осећања, када је голман Крушевљана у питању, нема емоција:

Поникао сам у Партизану, једно време ме је тај клуб хранио, али данас... професионалац сам, максимално посвећен Напретку и једноставно не размишљам о црно-белима.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milovan Z.
Partizan su pobedili otpisani igraci Partizana i OK je sto su ginuli protiv svog bivseg kluba ali je jadno toliko ispoljavanje radosti!Aksentijevic, Petrovic jedan i drugi kao i Ostojic su sijali od srece ! Dok bovsi igraci zvezde daju svojim klubovima autogolove ovi nasi ginu kao nikada pre! Zasto se Petrovicu ne borite protiv drugih timova kao protiv Partizana ?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.