Почетна / Фудбал / Супер лига

Црвена звезда – Партизан 25. априла од 19 сати!

Пре дербија, предстојећег викенда, Црвена звезда гостује Чукаричком на Бановом брду, док Партизан иде у Ниш екипи Радничког
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалери Црвене звезде и Партизана 160. вечити дерби дефинитивно одиграће у четвртак 25. априла, потврдио је Танјугу директор Суперлиге Владимир Булатовић.

Почетак меча заказан је за 19 сати на стадиону „Рајко Митић“ у 3. колу плеј-офа Суперлиге.

Пре дербија, предстојећег викенда, Црвена звезда гостује Чукаричком на Бановом брду, док Партизан иде у Ниш екипи Радничког.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BARIvoje TOKIOvić
Voleo bih da Zvezda pobedi, ali da posle utakmice ne bude primedbi ni od Partizana ni od Zvezde! Ali, sada sam upravo napustio sajt Ajaksa www.ajax.nl i video jednu za Zvezdu, onespokojavajuću vest. Od 29 registrovanih igrača Ajaksa (5 su golmani), 12 igrača je mlađe od 22 godine a strelac drugog gola protiv Juventusa, Matijas de Ligt je rođen 1999.g., i ima 19 godina! Za to vreme, Zvezdina deca generacija 1997/98/99 se nalazi u fk Grafičaru, i igraju na njivastim terenima u 3. ligi Srbije! Ovo je poraz za celokupno rukovodstvo Zvezde i “trenera godine”, koji preferira iskusne I spore igrače! Jedan je Erik de Hag trener Ajaksa!
BARIvoje TOKIOvić@Severa deo
Ova tvoja konstatacija je na ivici kliničkog debiliteta! Kažeš da je Ajaks ovu generaciju pravio od 1990.g.?! To znači da ju je počeo praviti pre njenog rođenja, zatim ih je hibernirao nekoliko godina a onda ih je sada lansirao! Zanš li ti da su mlađe kategorije Srbije u samom vrhu evropskog fudbala u zadnjih 15-tak godina i da su imali više uspeha od holandskih?! U čemu je onda problem?! Problem je u selekciji brzih igrača i trenerovom odnosu prema igri! Trener Holanđana nije kukavica, on nigde ne igra sa postavljenim zglobnim autobusom ispred svog šesnaesterca i u njegovoj ekipi ne mogu igrati njegovi lični ljubimci i drugorazredni afrički “kapitalci”, kod njega “Katapult” oprema za fizičku analitiku služi svojoj svrsi a ne radi nekih marketinških trikova.
Севера део
Благо теби када упоређујеш ајаксову школу фудбала са Звездином.А,иначе Ајакс је ову генерацију правио од средине 90-их,од генерације Седорфа,Де Јонга,Клајверта...20 година их нигде није било,у Холандији иза ПСВ,,Фејенорда.За ову сезону капа доле.
Прикажи још одговора
DS
Na Veliki četvrtak?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.