Почетна / Фудбал / Супер лига

Драган Антић пита Вождовчане: А, кад сте играли против Земуна са 30 одсто снаге?!

„Стварно ми није јасно зашто се оглашавају и говоре да им смета суђење. А, није им сметало кад су против Земуна играли са 30 одсто снаге, тад се нису оглашавали. Свако ко је гледао утакмицу могао је да види да се Вождовац није питао ниједног тренутка“
ФОТО: М. Ивановић

Динамо је првом победом над Вождовцем (1:0), у другој рунди плеј-аут фазе, увећао шансе за опстанак. Једини гол на мечу поставио је Димитров у осмом минуту из једанаестерца.

Драган Антић, први човек клуба, није могао да не одреагује на речи упућене из клуба са Душановца.

Стварно ми није јасно зашто се оглашавају и говоре да им смета суђење. А, није им сметало кад су против Земуна играли са 30 одсто снаге, тад се нису оглашавали. Свако ко је гледао утакмицу могао је да види да се Вождовац није питао ниједног тренутка. Нису имали шансу, сем можда у финишу меча, када је Сикимић шутирао. Динамо је имао четири стопостотне шансе, могли смо да их победимо убедљивије, и сада њима нешто смета. Не могу да схватим зашто људи имају толико потребу да упиру прстом у Динамо. Одједном свима сметамо, а заиста не видим из ког разлога – пита Антић.

Председник и тренер врањског суперлигаша истиче шта га је посебно узнемирило ових дана.

Гледајући једну емисију чудим се како појединци могу да причају глупости. Када је Динаму свиран највећи број пенала у лиги, нико тада није имао замерку, све је било у реду. Налазили су увек изговоре да оправдају судијску одлуку за непостојеће једанаестерце. Против Динама се дешавало хиљаду ствари, а нико није реаговао. Сада, када је за нас свиран пенал у дуелу са Вождовцем, одједном то нема везе са пеналом. Мене је срамота да слушам и гледам такву емисију.

Импулсиван и без задршке, популарни Рецко је закључио у истом тону:

Једне клубове увек штите, а друге пљују. Динамо је стално на тапету. Не знам зашто им клуб толико смета, можда их ја иритирам, јер нико нема утицаја на мене. Али, управо из тог разлога и из ината Динамо ће показати да је многе клубове институција. 

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
Ko o cemu Recko o postenju. Znamo sta si radio po Nemackoj. Namestate sudije kad god mozete. Niste jedini.
Dinamo
Evo kaznjeni su zbog namestanja i ove i prolse godine. Ali zato na mitingu u BG velika parola: Vucicu Dinamo i celo Vranje je uz vas!> Sramota da ljudi kao ovaj gospodin Antic vode klubove u superligi. Osvedoceni prevaranti. Kaznjavani vise puta za namestanje utakmica.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.