Почетна / Фудбал / Супер лига

Раднички жели да победи Чукарички и настави да притиска водећу Звезду, Шарац: Учинићемо све да дођемо до нова три бода

Раднички ће сутра од 15.30 на стадиону Чаир у Нишу дочекати Чукарички, у трећем колу плеј-офа Супер лиге Србије
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалери Радничког покушаће да победом над Чукаричким осигура друго место и тако настави да врши притисак над водећом Црвеном звездом, изјавио је данас помоћни тренер Драган Шарац.

- Чека нас тешка и захтевна утакмица против екипе која је у суботу играла феноменалну утакмицу против Црвене звезде и нанела јој први пораз у првенству. Сигурно је да ће они и овде доћи по добар резултат и због тога морамо бити на највишем могућем нивоу. И ми смо осокољени после победе над Партизаном и учинићемо све да дођемо до нова три бода, са којима бисмо највероватније осигурали друго место и наставили да вршимо притисак на водећу Звезду - рекао је Шарац на конференцији за новинаре у Нишу.

Раднички ће сутра од 15.30 на стадиону Чаир у Нишу дочекати Чукарички, у трећем колу плеј-офа Супер лиге Србије.

Члан стручног штаба је говорио уместо првог тренера Ненада Лалатовића који због приватних обавеза није био присутан на конференцији.

Додао је да је кадровска ситуација "задовољавајућа" и да су спремни сви осим Николе Дринчића.

- Дринчић је у недељу добио јак ударац у мечу са Партизаном и наши доктори ће на дан утакмице донети одлуку хоће ли он моћи да нам помогне. У састав се након повреде враћа Риота Нома, а видећемо да ли ће Лалатовић одлучити да ротира због густог распореда и укаже шансу младим играчима попут Николе Чумића и Алексе Јовановића, који се озбиљно намећу. У сваком случају ми ћемо на терен послати екипу која ће бити спремна да нам донесе нову победу.

Шарац је позвао публику да у што већем броју дође и подржи екипу како би уз победу прославили 96. рођендан клуба. Улаз ће бити бесплатан.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Meraklija
Naravno da cemo dati bodove Cukariickom verovatno i Lucanima u poslednjem kolu.Partizan mora ove sezone da bude peti. Bez evrope Partizan ne moze da ocekuje neka ozbiljnija pojacanja a nece ni imati sredstva odakle bi platio ta eventualna pojacanja. Evropa donosi novac.Sledece godine ceka ih plej-aut takmicenje. Sutra je poslednji “veliki derbi” Crvena Zvezda-Partizan. Od sledece sezone 2019/2020 veliki derbi bice Crvena Zvezda-Radnicki Nis. Prvi i drugi na tabeli. Dva najaca i najveca kluba iz dva najveca grada u Srbiji. Partizan je “istorija” srpskog fudbala. Proslost. Daj boze da sledece sezone opstanu u prvoj ligi.
Tranzicija
Ma pusti ih, kakvi su oni ce ovu tvoju ironiju da iskoriste za neko novo saopstenje...
Knego
Znači, spremate se da date bodove Čukaričkom...
pfc
Jedno je nemati kvalitet, ali nemati ni želju... E to je već nešto sasvim drugo!
Madjionicar
Mozda ni nema, tj. 100% nema, ali ne radi se o tome. Radi se o tome da ako se ne potrudis, nemas ni cemu da se nadas, a Radnicki se (na celu sa Lalatovicem i ostatkom uprave) predao i prije nego je utakmica pocela. Jedini tim u Srbiji koji uvijek ide na pobjedu protiv Zvezde je Partizan, da se ne lazemo. Svi ostali idu na pobjedu samo i iskljucivo ako im se dan prije utakmice kaze da smiju, a to se desava mozda jednom svake prestupne godine i to samo i iskljucivo ako i Zvezda ima neki svoj interes u tome. Mislis da bi Cuka pobjedila proslo kolo da je Partizan bio na drugom mjestu, a ne Radnicki? Nije ti bilo interesantno sto Milojevic kod 3:2 za Cuku vadi iz igre jedinog napadaca? Daj, ne budi smjesan. Dok je Vucica i Zvezda ce biti prva i to je to. Ne vjerujes mi? Sjeti se ovog komentara jednom kad vise nebude Vucica da mraci i oblaci po Srbiji.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.