Почетна / Фудбал / Супер лига

Делије већ пришиле трећу звездицу за 30. титулу

На стадиону Рајко Митић одигран је 160. вечити дерби Црвене звезде и Партизана
ФОТО: И. Веселинов

Делије су пред 160. вечити дерби кореографијом наговестиле шта очекују.

На северној трибини биле су исцртане три звездице у знак освајања 30. титуле.

До ове сезоне Црвена звезда званично има 28. титула, али су навијачи "већ уписали" још две, ону за ову сезону и ону за сезону 1946. када је такмичење у послератној Југославији било подељено на републичке и покрајинске лиге, коју су црвено-бели тражили административним путем.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Sad ce opet hvalospevi "Zvezdinoj" uspesnoj upravi, najboljem treneru... I jedni i drugi su upropastili srpski fudbal. Koje to igrace pa ima "Zvezda", koje je sama stvorila, Najbolji igrac juce bio je Ivanic. Sve vase akvizicije iz inostranstva su na nivou "Partizanovih" koji je jedini uspeo da dovede jos gore igrace od onih koje je doveo vas Terza. Strasnu super ligu imamo, neka ide u p.m. - prvi strelac je igrac portugalske 2. lige. I jedna i druga uprava se boje da ubace klince iz podmlatka jer, sta ce ako se pokazu, pa budu morali da ih prodaju cim napune 18 godina Faljiju Ramadaniju i ostalim menadzerima. Koliko bre placate proviziju u SNS, pa vas niko ne dira?
Севера део
Знаш ли ти уопште ко је први стрелац лиге?
beli
a ja pomislio kadsu podigli fk dace da napisu jugoslavija xaxa
beli
sadase krcunovi setili daceim veliki vodja i titulu xaxaxa a nisuje trazili za vreme piksija deje terze miljanica sadase setili znamo mi koim je vodja xaxaxa udbaska posla
Zvezdas
Vise treba da nam priznaju onu iz 86' nego tu
Biti Zvezdas,znaci biti skroman
A onih sestToletovih,onu Kokezinu pre dve god i one SK Jugoslavije dve predratne i onu za vreme rata,to si zaboravio?
Treba vam oduzeti par titula zbog kriminala
Pre svih one sezone OFK-Zvezda 2-5, ta i još 20 sklanjalica. Pet godina teškog kriminala.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.