Почетна / Фудбал / Супер лига

Владан Милојевић: Победа искуства над младошћу

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је победа његове екипе против Војводине био тријумф искуства над младошћу
ФОТО: Бета

"Док Павков није дао еврогол, који се ретко виђа, била је изједначена утакмица. Тражили смо тај један гол, после је и други пао из јако лепе акције... Контролисали смо утакмицу", рекао је Милојевић за Арену спорт после утакмице.

Фудбалери Звезде победили су у гостима екипу Војводине са убедљивих 5:0, у 34. колу Супер лиге Србије.

"Ово је ово победа искуства над младошћу Војводине. Свака част Војводини, има озбиљан потенцијал у играчима, можда и најбољи у целој лиги. Сигурно да уз добар рад могу да буду озбиљан претендент за највиши пласман следеће сезоне", рекао је Милојевић.

Звезда је прва на табели са 51 бодом, односно има шест више од другопласираног Радничког и само је једна победа дели од одбране титуле.

"Окрећемо се наредној утакмици. Битно је да смо имали добру реакцију после Партизана, озбиљност коју тражим од играча и одиграли смо једну квалитетну утакмицу", рекао је тренер Звезде.

Тренер Војводине Радован Кривокапић казао је да је резултат меча можда мало превисок, али је истакао да је Звезда заслужено победила.

"Имали смо ми добре прилике, али ја сам и у најави утакмице говорио да је Црвена звезда далеко изнад свих, то је екипа која зна да казни сваку грешку противника. Погађали су, ми нисмо. Можда јесте мало превисок резултат, али заслужена победа Звезде, нема шта да се каже", рекао је Кривокапић.

"Покушали смо, ови млади момци су дали шта могу у овом тренутку, ово је још једна добра поука за даље", додао је тренер Војводине.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.