Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан кажњен, Хумска затворена у последњем колу

Фудбалери Партизана и Пролетера ће меч последњег кола Супер лиге Србије одиграти пред празним трибинама стадиона у Хумској
ФОТО: Н. Неговановић

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије одлучила је да стадион Партизана у недељу буде затворен због погодног скандирања навијача црно-белих на утакмици против Војводине у Новом Саду.

Поред тога, Партизан је и новчано кажњен са 250.000 динара. Утакмица Партизан – Пролетер на програму је у недељу од 19 часова.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Stadion bez navijaca da se ne cuje njihovo skandiranje upravi.
stvarno steta
znaci na posljednjoj utakmici bez citavih 161 navijaca koje imamo u prosjeku po utakmici!
Milovan Z.
Nikada Partizan nije imao losije navijace u svojoj istoriji, to nisu navijaci vec tri grupice alkoholisanih osoba sa obiljezjima Partizana !Tuku se medju sobom to je dno dna , namjerno prekidaju utakmice svojim skandiranjem da budu u centru paznje ! Siguran sam da medju njima ima dosta koji ne zele dobro Partizanu a mozda ima i navijaca zvezde !Koliko njih dolazi da se nece osetiti dali se igra bez ili sa publikom!Cast izuzecima ima tu pravih navijaca Partizana ali mnogi ne dolaze upravo zbog ovih pomenutih!
@milovan z.
To stoji sto se tice navijaca, ali da se prekida utakmica zbog pesme navijaca kojom se vredja jedan drugi isto takav huligan je glupost nevidjena.
KiDe
Treba ih zatvoriti duze. Nekulturne, primitivne, agresivne navijace na nasim prostorima nisam video. Nerealni navijaci koji mrze druge jer su bolji od Partizana, pravi huligani.
@Kide
A koji su kao bolji ili drugaciji, da nisu one cvecke sa severa? Kakve gluposti bre!
srba
Ovo je sve DA SE OPROŠTAJ SAŠE ILIĆA ODIGRA BEZ NAVIJAČA PARTIZANA !rss čemu to?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.