Почетна / Фудбал / Супер лига

Борјан: Волео бих да Ливерпул освоји Лигу шампиона

Док Црвену звезду чека финале Купа Србије, ривал против којег је написала ове сезоне лепу страницу историје играће у финалу Лиге шампиона са Тотенхемом
ФОТО: Н. Неговановић

Тријумф над Ливерпулом памтиће се дуго, имати посебну димензију уколико момци са Енфилда подигну 1. јуна пехар у Мадриду.

Волео бих, наравно, да Ливерпул освоји Лигу шампиона. Сјајна је екипа, на челу са великим зналцем и господином Клопом. Заслужују да буду прваци, као што смо и ми заслужили да играмо у елитном европском такмичењу и доказали да није случајност. У животу ништа није случајно, труд, рад, мотивација, добра атмосфера и срећа су кључ успеха – истакао је Милан Борјан, чувар мреже Црвене звезде.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Totenhem sigurno osvaja LS ako bude igrao i Hari Kejn pobeda ce biti ubedljiva.Borjan navija za Liverpul a zna se i iz kojih razloga.Firmino, Saciri i Lovren nisu igrali u Beogradu jer ih je Klop potcenio.Sa njima u timu i u Beogradu bi prosli kao i Liverpulu.PSG je igrao kako je trebalo da se igra i dao im deset komada.
Bane
Nije ARsenal igrao sa rezervama, nisi dobro video. Igrali su sa petlicima. Samo ti se ucinilo da su stariji. Tada je Ziru koji je dao gol imao 8 godina cisto da znas.
@zuk
Ne samo oni, pola tima nije bilo.....e sad sto ce oni reci pa i ti igraci igarju za Liverpul mada znaju i oni da to nije tako. Evo neka igraju oni sa rezervama kao Arsenal pre 2 god.
Прикажи још одговора
mmne
pa da onda kazete posto ste ih pobedili 2-0 da ste vi prvaci i od kokeze trazite titulu....sad nema veze onih o-4 u liverpulu...
Željko Pavlović
Napred Pevci!
@zeljko
Pa kada vec nije mogao onaj jadni PSZ sto vam napuni mrezu sa 10 komada...onda hajde bar ovaj drugi sto vam zabi 4 kao da umanjite sramotu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.